دوست عزیز لطفاً از زدن پستهای پشت سر هم بپرهیزید ! همین موضوع میتونه دلیلی باشه برای عدم توجه به قوانین شما ! هرچند دلایل زیادی هست که من بتونم این تاپیک رو حتی دیلیت کنم ! امیدوارم توجه کنید که باید به قوانین احترام بگذارید !
ضمناً یکبار دیگه پست قبلی بنده را بخوانید و اینبار بهتر به نوشته من نگاه کنبد !
بنده هیچ ادعایی از سواد ندارم. چه شما بفرمایید بنده با سوادم و چه بفرمایید بیسواد هستم ! من همینم که هستم و به خودم افتخار میکنم :) پس ... .
این مشکل فقط به دلیل تابع اشتباه استفاده شده توسط افزونه ها هست ! و راه حلش خیلی ساده هست که باید در هر افزونه این مورد برطرف شود ! اگر افزونه ای رو ما ترجمه کنیم بدون شک این موارد را نیز اصلاح خواهیم کرد. اما فعلاً قصد نداریم این افزونه ها را در دستور کار قرار دهیم و دلیل آن هم عدم استفاده عمومی این افزونه ها هست !
ساختار تاریخ در جوملا 2.5 تغییر کرده که افزونه های مختلف از قبیل همین مواردی که بیان کردید هنوز اصلاح نکرده اند و از ساختار جوملا 1.5 همچنان بهره میبرند ! و در بسته زبان و فارسی ساز تابع قبلی اعمال نشده است !
بطور مثال میتوانید راه حلی که برای انجمن ساز کوننا در انجمن بیان شده را مطالعه کنید تا ببینید که پست قبل از این ارسال توسط شما کاملاً غیر کارشناسی و غلط هست ! :)
امیدوارم اینبار سعی نکنید با فرافکنی تاپیک را ادامه دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست