پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
سلام
اشتباهی که شما دارید میکنید اینه که SEF رو روی تایتل ست میکنید .
ببینید وقتی لینک فارسی باشه هیچ ارزش برای موتور جستجو نداره و رتبه سایت شما رو از اون چیزی که هست پایین تر هم میاره ... در واقع این لینک به هیچ عنوان Optimize نشده !
برای حل این مشکل 2 راه حل هست :
1- sef رو به َAlias Title مربوط کنید تا از اون طریق لینک ها رو ایجاد کنه که در اینصورت شما میتونید به راحتی عنوانی فارسی و لینکی انگلیسی داشته باشید .
2- ست کرده یک آرایه در کامپوننت مربوطه که برای هر حرف فارسی یک معادل انگلیسی تعریف کنید تا تایتل فارسی رو به صورت پینگیلیش برای شما تبدیل کنه .
بعد از حل کردن مشکل بالا باید مشکل دیگه ای رو حل کرد و اون :
اگر شما 2 مطلب هم نام داشته باشید تکلیف چیست ؟ به صورت عادی مامبو ID رو در SEF قرار میده . شما هم میتونید دقیقا همین کار رو انجام بدید . از اونجایی که ID کاملا Unique هست پس لینک هیچ دو مطلبی یکسان نمیشه . و یا میتونید در انتهای لینک تاریخ و ساعت ایجاد لینک رو ست کنید کاری که ما در مامبولرن کردیم ...
یا علی
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
[quote author=فیروزمندان link=topic=13553.msg72712#msg72712 date=1211696139]
سلام
اشتباهی که شما دارید میکنید اینه که SEF رو روی تایتل ست میکنید .
ببینید وقتی لینک فارسی باشه هیچ ارزش برای موتور جستجو نداره و رتبه سایت شما رو از اون چیزی که هست پایین تر هم میاره ... در واقع این لینک به هیچ عنوان Optimize نشده !
برای حل این مشکل 2 راه حل هست :
1- sef رو به َAlias Title مربوط کنید تا از اون طریق لینک ها رو ایجاد کنه که در اینصورت شما میتونید به راحتی عنوانی فارسی و لینکی انگلیسی داشته باشید .
2- ست کرده یک آرایه در کامپوننت مربوطه که برای هر حرف فارسی یک معادل انگلیسی تعریف کنید تا تایتل فارسی رو به صورت پینگیلیش برای شما تبدیل کنه .
بعد از حل کردن مشکل بالا باید مشکل دیگه ای رو حل کرد و اون :
اگر شما 2 مطلب هم نام داشته باشید تکلیف چیست ؟ به صورت عادی مامبو ID رو در SEF قرار میده . شما هم میتونید دقیقا همین کار رو انجام بدید . از اونجایی که ID کاملا Unique هست پس لینک هیچ دو مطلبی یکسان نمیشه . و یا میتونید در انتهای لینک تاریخ و ساعت ایجاد لینک رو ست کنید کاری که ما در مامبولرن کردیم ...
یا علی
[/quote]
سلام
خیلی خیلی ممنون
مسائل اساسی و حیاتی رو مطرح کردید .
در مورد مشکل اول ، با راه حل اول (title_alias) موافقم . خیلی بهتره (نیاز به بررسی کامل کدها داره ...) در اولین فرصت
اما در مورد مشکل دوم ! سوال خیلی مهمی هست . راه حل های خوبی دادید ، باز به بررسی راه های دیگه هم با یاری دیگر دوستان می پردازیم .
جسارت نباشه من بعد تموم کردن کتابی که در دست دارم میرم سراغ یه کتاب در مورد SEF شاید اطلاعتش برای پیشبرد این پروژه و پروژه های خودم کاربردی بود ::)
در مورد کدی هم که گذاشتم اگه یه نظر بدید (البته با توجه به اینکه فقط یه تست هست نه کد اصلی...) خیلی ممنون میشم .
موفق باشید .
بازم ببخشید
خیلی شرمنده که دوتا شده باز . :P
عزیزان بعداز تغییر کد ، در قسمت مدیریت ، در پیکربندی کامپوننت و در قسمت زبان باید Translate URL و Insert language code in URL رو باید no قرار بدید . البته بازم فعلا چون به ساختار های چند زبانه نرسیدم که بررسی کنیم . ;)
** دو پست شما یکی شد
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72426#msg72426 date=1211455303]
در مورد آدرس ها فارسی هم که با موتور های جستجو مشکل دارند، میشه این کار را انجام داد که نام مجموعه ها و بخش ها را انگلیسی تعریف کرد ولی داخل منو فارسی بمونه اینطوری کاربر این آدر می بینه
/نرم افزار/ آنتی ویروس/ آنتی ویروس Nod32
ولی موتور های جستجو و کامپوننت sh404 این را می بینند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این طوری داخل نوار آدرس به جای علائم نا مفهوم یک آدرس قابل درک می بینید ;)
[/quote]
مشکل لینک فارسی از این ترفند که من گفتم میشه استفاده کرد تا با موتور های جستجو مشکلی نداشته باشه
جناب فیروزمندان فرمودند ، منم چک کردم :D نیازی به تغییر در برنامه نیست ;)
خیلی جالب هست شما کافیه که title_alias یا همون ""عنوان مستعار:"" رو در محتواها و مجموعه ها انگلیسی بزنید و دیگه هیچ نیاز به کار دیگه نیست . تمام URL ها انگلیسی میشه و عنوان ها هم فارسی :o
موفق باشید .
چه عجب بالاخره یکی گوش کرد
من باز داد می زنم میگم توی وب سایتتون عنوان مجموعه ها و مطالب رو انگلیسی بنویسید نام مجموعه و مطلب را فارسی
بسیار عالی ! این چند روز درگیر امتحانات بودم نتونستم بیام بچه ها کارتون واقعا عالی هست !
اول از همه ممنون از امیر جان بابت زبان ! مشکل زبان حل شد !
و ممنون از محسن جان که طبق قولشون عمل کردند :دی ، ممنون محسن جان .
فقط چند تا مشکل هست برای مطالب چی کار کنم ؟ مطالب را توی نام هر چی بزنیم چه فارسی چه انگلیسی که توی همه جا همون طور میشه و اگه عنوان مستعار هم همین طور برای همین برای مطالب هنوز مشکل وجود داره .
و آخرین مشکل اینکه الان برید شهر سخت افزار سمت راست اکه انگلیسی کنیم مشکل انگلیسی در سمت راست ایجاد میشه . چی کار میشه کرد ؟
ممنون از همگی
شهریار
راستی دوستان شنیدید تیم مدیریت میخواد این تاپیک را مهم کنه ؟! :دی
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72747#msg72747 date=1211734612]
فقط چند تا مشکل هست برای مطالب چی کار کنم ؟ مطالب را توی نام هر چی بزنیم چه فارسی چه انگلیسی که توی همه جا همون طور میشه و اگه عنوان مستعار هم همین طور برای همین برای مطالب هنوز مشکل وجود داره .
[/quote]
شهریار جان بعد از اینکه عنوان ها ونام رو تغییر دادی از "Purge SEF Urls" استفاده کردی ؟ ???
خوب اگه نکردی حتما این کار رو بکن ;) این طوری URLها دوباره تولید میشه . این مشکل کاملا حل شده .
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72747#msg72747 date=1211734612]
و آخرین مشکل اینکه الان برید شهر سخت افزار سمت راست اکه انگلیسی کنیم مشکل انگلیسی در سمت راست ایجاد میشه . چی کار میشه کرد ؟
[/quote]
شهر سخت افزار دو زبانه ساخته شده ???
من مشکلی ندیدم . بیشتر توضیح بده یا تصویر بذار ...
دوستان امروز دارم روی nokkaew کار میکنم . مشکل فقط تا قبل از اینکه زبان رو انتخاب کنی ;D
بعدش درست کار میکنه ، اونم از همون نوع مشکل قبلیه که انشاالله به یاری عزیزانی که در این تاپیک با ما بودند! حل میشه
موفق باشید .
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
امیر جان بنده برای مطالبم باید چی کار کنم تا انگلیسی نمایش داده بشه ؟ باید نام مطلب را انگلیسی و عنوان را فارسی بزنم ؟
این هم یک خبر جالب در مورد مامبو 4.6.4 :
کد:
Release Notes:
Core
* Added determineOptionAndItemid;
* Fixed FS#305 $cache is not a mosCache object;
* Fixed sef related undefined index for $mysql_charsets in database.php;
* Temporary workaround in database class for FS#294 (mosRedirect doesn't work right with content rating);
* _runBots pass wrong mambot parameters (mosimage parameters doesn't take effect);
* ! deprecating $configuration->current_language->charset by $mosConfig_charset;
* # fixed FS#338 - "simple mode" & "Advanced Mode" doesn't switch;
* ! extra sanitation for mosRedirect.
موفق باشید
شهریار ;)
** دو پست شما یکی شد
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72727#msg72727 date=1211704472]
من باز داد می زنم میگم توی وب سایتتون عنوان مجموعه ها و مطالب رو انگلیسی بنویسید نام مجموعه و مطلب را فارسی
[/quote]
ok?
توی سایت خود این کامپوننت زده که با nokkaew کار نمی کنه . :'(
اما میشه یه کاریش کرد . البته اگه بخوایم توی ورژن های بعد ازش استفاده کنیم و یا به صورت یه کامپوننت کامل (در mambo digg) ارائه بدیم خیلی کار داره .
البته برای عزیزانی که از این سیستم استفاده میکنند و nokkaew هم در سیستم نصب دارن بهترین راه حل همون روش سرخپوستیه هست . چون مشکل تا زمانی است که کاربر به index.php میره ، ولی اگر یه راست از طریق redirect یا صفحه خوش آمدگویی به Index.php?lang=XX فرستاده بشه هیچ مشکلی (فعلا) نیست . کامپوننت به خوبی کار میکنه .
تنها تنظیمات لازم در این شرایط هم اینکه Translate URL و Insert language code in URL رو "بلی" قرار بدید . (البته به اون اروره هم توجه نکنید :P) کامپوننت به خوبی کار میکنه .
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72795#msg72795 date=1211791179]
این هم یک خبر جالب در مورد مامبو 4.6.4 :
کد:
Release Notes:
Core
* Added determineOptionAndItemid;
* Fixed FS#305 $cache is not a mosCache object;
* Fixed sef related undefined index for $mysql_charsets in database.php;
* Temporary workaround in database class for FS#294 (mosRedirect doesn't work right with content rating);
* _runBots pass wrong mambot parameters (mosimage parameters doesn't take effect);
* ! deprecating $configuration->current_language->charset by $mosConfig_charset;
* # fixed FS#338 - "simple mode" & "Advanced Mode" doesn't switch;
* ! extra sanitation for mosRedirect.
موفق باشید
شهریار ;)
[/quote]
خیلی خوبه ، باید منتظر نتیجه زحمات بی وقفه اساتید در تیم مامبولرن باشیم .
موفق باشید .