پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg102678#msg102678 date=1235733928]
با سلام
يك مطلب مهم كه يادم رفته بود بگم اينه كه نميدونم تالار گفتگو در افزايش آمار بازديدكنندگان سايت تاثير داره يا نه ؟ چون آدرسش يك مقدار فرق ميكنه :  آدرس سايت :ww w .p30p30.com/home    آدرس تالار گفتگو : ww w. p30p30.com/forum
اگر در افزايش آمار بازديدكنندگان تاثيري داشته باشه ، در رنك سايت هم ميتونه موثر باشه . يعني گوگل ميتونه تشخيص بده  كه تالار گفتگو عضوي از سايت است و مطالبش رو رتبه بندي ميكنه ؟
[/quote]
سلام
خير
رنك انجمن جداي از سايت مي باشد.
ولي ميتونه تو پربارترشدن سايت وانجمن مكمل هم باشند.
يا علي
نقل قول:
سلام
خير
ولي ميتونه تو پربارترشدن سايت وانجمن مكمل هم باشند.
يا علي
سلام
تا اون جايي كه من خبر دارم جداي از هم نمي باشند اگر شما بتونيد براي انجمنتون بازديد كننده زيادي جذب كنيد رنك كل دومينتون ميره بالاتر يعني احتمال اينكه مطالب صفحه اصلي شما هم در صدر گوگل بيايد وجود دارد وهمچنين اگر در ساب دومين هاي سايتتون كارهاي خلاف مقررات موتورهاي جستجو انجام دهيد رنك سايتتون مياد پايين
موفق باشيد
متشكر از لطفتون
سايتتون رو ديدم . بسيار زيبا و شكيل . فقط مشكلش SEF هست كه اميدوارم مثل سايت من اذيتت نكنه . ميتوني به emad_67  مراجعه كنيد.
مطالبتون مطالب جالبي هست . نميدونم چقدر از تاسيس سايتتون گذشته ، ولي با توجه به تعداد بازديد كننده ( اگر واقعي باشه ) رنك شما بايد بيشتر از اين باشه . در مورد قالب سايتتون ، شما خودتون درستش كرديد يا همچين قالبي وجود داره ؟ فونتهاي سايتتون هم ميزونه ولي براي من مشكل داره هم درشت و نازك ميشه و اصلا روي فرم نيست .
ضمنا ww w .p30p30.com/forum با w ww. forum.p30p30.com   فرقي مي كنه يا نه . يا در هر دو مورد رنكشون ارتباطي با سايت نداره ؟
رنک به دامنه داده میشه نه پوشه و یا ساب دامینهای سایت و رنکی که به یک دامنه داده میشه برای دامنه هست.
بزارید یک مثال بزنم : شما دقیقاً مثل یک وزنه بردار میمونید، تا در یک ضرب و دو ضرب خوب نباشید مدال نمیگیرید! (باید در کل خوب باشید، وگرنه بهتره که فقط بولینگ بازی کنید!)
یا حق
نقل قول:
ضمنا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فرقي مي كنه يا نه . يا در هر دو مورد رنكشون ارتباطي با سايت نداره ؟
نقل قول:
رنک به دامنه داده میشه نه پوشه و یا ساب دامینهای سایت و رنکی که به یک دامنه داده میشه برای دامنه هست.
نقل قول:
موتور های جستجو هر ساب دومین را مانند یک دومین جدید در نظر می گیرند. مثلا اگر انجمن خود را در داخل یک فولدر نصب کنید، آدرس آن جزئی از آدرس اصلی سایت شما محسوب می شود و محتوای متنی آن به حساب دومین اصلی قرار می گیرد ولی در ساب دومین تمام محتویات آن برای همان ساب دومین در نظر گرفته خواهد شد. بنابراین توصیه می کنم در صورتی که فعالیت دومین اصلی سایت شما بالا نیست، انجمن خود را در یک فولدر نصب کنید تا باعث افزایش رنک سایت شود. ولی در صورتی که فعالیت دومین اصلی زیاد است، توصیه می شود که از ساب دومین استفاده نمایید تا هر بخش به طور مجزا فعالیت خود را داشته باشد. در این صورت می توانید با لینک دادن از ساب دومین به دومین و از دومین به ساب دومین رنک صفحات هر دو بخش و در نتیجه رنک کل سایت را بالا برید.
مثل همین مامبولرن که الان در فولدر نصب کرده انجمن رو و کار درستی هم بوده.
با سلام
موتورهای جستجو چطوری میتونند مطالبی که در تالار گفتگو هست ، مربوط به سایته .
بگذاری یک طور دیگه مطرح کنم . آیا کلمات استفاده شده در تالار گفتگو ، میتونند مانند مطالب سایت و کلمات کلیدی سایت ، در موتورهای جستجو مد نظر قرار بگیرند. آخه تالار گفتگو دیگه SEF ، کلمات خاص و . . . رو نداره .
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg102731#msg102731 date=1235794195]
با سلام
موتورهای جستجو چطوری میتونند مطالبی که در تالار گفتگو هست ، مربوط به سایته .
بگذاری یک طور دیگه مطرح کنم . آیا کلمات استفاده شده در تالار گفتگو ، میتونند مانند مطالب سایت و کلمات کلیدی سایت ، در موتورهای جستجو مد نظر قرار بگیرند. آخه تالار گفتگو دیگه SEF ، کلمات خاص و . . . رو نداره .
[/quote]
پست قبل رو بخون.
خونده بودم .
يك سوال برام پيش اومده چرا سايتهاي بزرگ مثل مجيد آن لاين و ساير سايت ها از ساب دامين استفاده ميكنند . علتش چيه، چون صفحه اصلي سايتشون همون صفحه فروم هست ، اينطوري گذاشتند يا به خاطر بازديد كننده و رنك سايت ؟
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg102827#msg102827 date=1235847706]
خونده بودم .
يك سوال برام پيش اومده چرا سايتهاي بزرگ مثل مجيد آن لاين و ساير سايت ها از ساب دامين استفاده ميكنند . علتش چيه، چون صفحه اصلي سايتشون همون صفحه فروم هست ، اينطوري گذاشتند يا به خاطر بازديد كننده و رنك سايت ؟
[/quote]
مجید آنلاین که صفحه اصلی سایتش با فروم فرق می کنه.
ممکنه سلیقه ای باشه و یکی از forum.sitename.com بیشتر از sitename.com/forum خوشش بیاد. به هر حال اگر از نظر seo بخوای همون حالتی که گفتم مناسب هست.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19109.msg102713#msg102713 date=1235757017]
بزارید یک مثال بزنم : شما دقیقاً مثل یک وزنه بردار میمونید، تا در یک ضرب و دو ضرب خوب نباشید مدال نمیگیرید! (باید در کل خوب باشید، وگرنه بهتره که فقط بولینگ بازی کنید!)
یا حق
[/quote]
سلام
با عرض پوزش اینها رو چک کنید
کد:
http://www.aiapir.com/
کد:
http://www.icg.aiapir.com/
کد:
http://www.aiapir.com/forum
رنک اولی 1
دومی 0
سومی 0
ولی تمام اینها در آلکسا دارای یک نمره جهانی اند.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ارزش دامنه یکجا حساب میشه و رنک سابها مجزا....!!!
:D
یا حق