پاسخ : مشکل در سایز قالب سایت
سلام
اون قضیه کاملا بستگی داره به اینکه شما چه جور قالبی دارین طراحی میکنید :)
مشکلت... بزار رک و راست بگم... نمیدونم، ولی جواب این سوال شاید بقیه دوستان رو کمک کنه تا مشکل شما رو حل کنند :)
سوال: آیا تو فایل فاکس و اینترنت اکسپلورر هر 2 اینطوریه؟
و اینکه لینک سایت لطفا :)
یا علی علیه السلام
منظورتون از چه جور قالبی چی بود؟!! مگه فرقی هم می کنه؟
چک کردم ، تو opera هیچ مشکلی نداره ، تو ie7 مشکل اسکرولش حل می شه ، اما یه مشکل دیگه داره ، اونم اینکه اسکرول بیش از اندازه وجود داره ، یعنی مثلا اگر هدر سایت سایزش 900 پیکسل هست ، وقتی صفحه رو کوچیک می کنم ، اسکرول به فرض به اندازه 1200-1300 پیکسل نمایش داده می شه ، یعنی وقتی اسکرول چپ و راست بر سایت رو تا آخر می برم چپ صفحه خالی نمایش داده می شه!!! تو فایرفاکس هم که اصلا اسکرول رو نشون نمی ده!!
سایت هم رو لوکال هست ، اگر نفهمیدین چی به چیه بگین تا عکس بگیرم ازش بذارم... ( قالب همین winterportal بوده ،گرچه اینقدر تغییرش دادم که فقط از قالب اسمش مونده!!! )
با تشکر.
سلام
علی جان، اولی که گفتم، منظورم قالب استاتیک یا داینامیک بود :)
دوم... ببین باید فایل قالب رو ببینم اینجوری نمیشه گفت
که چون فردا دارم میرم سفر... میفته واسه 1-2 هفته دیگه :) که احتمالا بچه های دیگه قضیه رو پیگیری میکنند
یا علی علیه السلام
پس ببینم خودم می تونم حریفش بشم یا نه.
خوش بگذره سفر ;)
یکی به دادم برسه که مشکل حل نشد هر کاریش کردم ، مشکل هم اول فکر می کردم از CSS قالبم تو حالت فارسی هست ، چون با زبان انگلیسی که چک کردم مشکلی نداشت ! اما بعدا اومدم امتحانی کد های css برای حالت ltr که انگلیسی هست رو با rtl عوض کردم ، دیدم که باز هم تو حالت فارسی مشکل داره ، پس قاعدتا مشکل یا از قالب سایت هست و یا از کامپوننت Nok Kaew که با استفاده از اون سایت رو دو زبانه کردم.
با کامپوننت فایربرد هم تو حالت فارسی مشکل داره که قبلا مطرح کرده بودم اما متاسفانه حل نشد ...
لطفا من را راهنمایی کنید.
با تشکر.
چک کردم متوجه شدم همه مشکلاتم ، چه این یکی ، چه اونی که مربوط به فایربرد بود زیر سر این یه خط هست ، ببینین برا حالت فارسی چی بذارم که مشکلم حل بشه؟
کد:
<html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] dir="<?php echo $text_direction;?>">
با سلام
بله، اصولا یکی از اساسی ترین مشکلات فارسی زبان ها یا اعراب، RTL بودن صفحات هست، مطما وقتی شما در html از dir استفاده می کنید، مشاهده چنین مشکلاتی عجیب نیست.
برای حل مشکل خود، سعی کنید تنها قسمت هایی که نیاز به RTL شدن را دارند، RTL کنید، برای مثال
کد:
div.module,
div.module-default {
margin: 5px 0 10px;
padding: 0;
float: left;
clear: both;
width: 100%;
background: url(../images/box-br.gif) no-repeat bottom right;
direction: rtl;
text-align: right;
}
همین طور که در CSS بالا مشاهده می کنید، ما تنها قسمت هایی از مارژول که نیاز به RTL بودن دارند را RTL می کنیم. می توانید CSS Gnudownload را از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشاهده کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
آره این جوری می تونم ، اما یه مشکلی هست ، ماژول هایی که سمت راست هستند باید تو حالت english برن سمت چپ و بر عکس ، یعنی بیام با if جداشون کنم؟! راهی نبود که با همون dir html این کار رو انجام بدم؟! استانداردی چیزی وجود نداره براش؟!
با تشکر.
فعلا با if ، اومدم left و right رو از هم جدا کردم ، که ببینم نتیجه چی می شه ، یه مشکل داره و اون اینکه هر چی کامپوننت استفاده کردم ، direction شون ltr می شه ، از ریموسیتوری گرفته تا فایر برد و ... (تو حالت فارسی)