-
یاداشت ها
سلام من قسمت یاداشت ها رو فعال کردم ولی می خوام از مهمان ها نام و ایمیل هم بخواد که ثبت کنند چی کار کنم کمپوننت مخصوصی براش هست؟
سلام بعد از چندی کاووش پیدا کرده و نصب کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی یه مشکلی من نصب کردم و آمد قسمت کامپوننت ها ولی فکر کنم کد چیزی داره باید اضافه کنم تا به صفحه بیاد می شه راهنمایی فرمائید
این قسمت یه توضیح می دید
New! => Will work with any component that use content with a valid article id, for example: in MamBlog.php
New! => If you use the latest version of MosComBot, turn on comment form and published then you don't need to do the below!
تنظیمات ساختار نظرات
IMPORTANT NOTES
In order for Mambo to check and see if its showing an article that can be commented on, you must make a small change to your template.
Edit your template file and look for the entry. :
Change this to the following:: mosMainBody(); ?>
mosMainBody(); ?><?php if (file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php")) { require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php"); } ?>
OR
Change this to the following:: <jdoc:include type="component" />
<jdoc:include type="component" /> <?php if (file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php")) { require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php"); } ?>
Thats it! ~ (Comment will only show on the article id = something otherwise it will not show)
Have Fun!
~Chanh Ong.
** سه پست شما یکی شد !
-
پاسخ : یاداشت ها
مامبوتش هم رو نصب کنید و منتشر کنید تا لینک ارسال یادداشت بیاد .
می تونین هم دستی توی index.php قالب یه جای کد
کد:
<?php mosMainBody(); ?>
کد زیر را قرار دهید .
کد:
<?php mosMainBody(); ?><?php if (file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php")) { require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php"); } ?>
من راه دوم رو پیشنهاد می کنم . چون مامبوتش یکم مشکل سازه !
در کل اصلا استفاده از این کامپوننت رو پیشنهاد نمی کنم ! می تونین روی لوکال تستش کنید . من که خفم کرد مشکلاتش زیاد است !
-
من مامبوتش رو نصب کردم ولی لینک ارسال یاداشت ها رو آورد ولی جای نداشت که کاربر نظر خودش بنویسه مشکل داره مثل اینکه
-
به مدیریت مامبوت ها بروید .
برین توی مامبوت یادداشت پیشرفته .. یک بار فرم یادداشت رو خاموش کنید و ذخیره کنید . دوباره روشن کنید درست میشه .
-
مرسی یه 2 تا لینک کپی رایت هم کنار یاداشت ها می یاره آن چطوری بردارم؟ تو کدام فایل
-
از فایل administrator\components\com_comments\common.php خط 143 را حذف کنید .
-
یه مشکل کوچکی هم داره آن هم این که وقتی می خوای نوشته ای رنگی کنی کد می زاره بعد از تائید به جای اینکه زنگی باشه مثلا خود کد نشان می ده
سیستم ارسال یاداشت سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خیلی توپ اسم کمپوننت آن چی
یا اگر در کامیپوننت بالا می شد قسمت آن کد های رو حذف کرد و فقط نام و ایمیل و اسم سایت بخواد کافی
** سه پست شما یکی شد
-
اون کامپوننت سایت الف joscomment هستش . که فکر کنم رایگان نباشه . توی extension.joomla.org بگردید .
برای حذف اون قسمت کد ها باید توی کد های کامپوننت تغییر ایجاد کنید .
-
کدام قسمت کد ها رو باید حذف کنم؟ ساده باشه بهتر خوشکل تر هم هست مرسی
-
ببخشید یه مشکل دیگه هم داره آن هم بهینه سازی لینک ها است
می دوني چي نظرها رو مال من مي دن وقتي رفت به صفحه 2
وقتي مي زنه صفحه 2 نمي ره به بقيه صفحه های یاداشت ها
صفحه قبلي مي ياره