کامپوننت AkoComment بدون اسپم و فارسی شده
من این کامپوننت قبلا معرفی کردم ولی این بار کاملا فارسیش کردم
AkoComment Tweaked Special Edition 1.4.6 فارسی
-حل مشکل اسپم توسط کد امنیتی
- قابلیت RSS برای یادداشت ها
- گزارش یادداشت جدید برای مدیریت
- گزارش در مورد یادداشت توسط کاربران
-10 قالب مختلف
- نمایش IP اشخاص نویسنده یادداشت
- ایجاد علاقه مندی برای یادداشت ها
- نقل قول یادداشت در سایت ها دیگر به کمک کد
- ارسال ایمیل برای نویسنده در صورت ثبت یادداشت جدید
- ...
من پیشنهاد میکنم اینو آقای فیروزمندان تو سایت mambo-digg قرار داده بشه اگه جسارت نیست چون خیلی ها با یادداشت پیش فرض مشکل دارند و دنبال یک یادداشت خوب هستند و توی mambo-digg فقط مامبوت این کامپوننت قرار داره نه خودش
ته داخل این فایل به جز کامپوننت ، مامبوت هم وجود راه به علاوه دو تا ماژول برای نمایش آخرین یادداشت ها و یادداشت های اضافه شده به علاقه مندی ها
لینک دریافت نسخه فارسی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دریافت نسخه لاتین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : کامپوننت AkoComment بدون اسپم و فارسی شده
دوست عزیز لطف بفرمائید چند تا تصویر هم از این کتمپوننت بزارید.
از مدیران محترم تقاضا میشه قوانینی رو برای ایجاد پست در این انجمن (Localization ) ایجاد کنند که یکی از بند هاش قرار دادن تصویر یا لینک دمو باشه فکر کنم کمک بزرگی رو به انجمن کنیم
[quote author=pctaz link=topic=13610.msg72042#msg72042 date=1211190314]
دوست عزیز لطف بفرمائید چند تا تصویر هم از این کتمپوننت بزارید.
از مدیران محترم تقاضا میشه قوانینی رو برای ایجاد پست در این انجمن (Localization ) ایجاد کنند که یکی از بند هاش قرار دادن تصویر یا لینک دمو باشه فکر کنم کمک بزرگی رو به انجمن کنیم
[/quote]
عزیزم می تونی تو سایت خودم ببینیش
سلام
نه :) منظور چیز دیگه ایه
معمولا بچه ها عکس و توضیحات و .. رو میگذارن که بقیه راحت تر باشن، و خوب کار با کلاس تر و بهتر میشه :)
یا علی علیه السلام
این هم عکس قسمت کاربری بین چه قشنگه
این هم مدیریت
[img width=640 height=293]http://upload.parsimages.com/original/1211200286/24148.jpeg[/img]
سلام
دم شما گرم ;)
ایشالا به زودی تو سایت منتشر بشه :)
یا علی علیه السلام
سلام
یه سری ایرادای جزئی ای هم که داره :) من اونا رو حل میکنم، دوستان دیگه زحمت نکشن
یا علی علیه السلام
سلام
دوستان میتونند از این لینک کامل شده این کامپوننت رو دریافت کنند، یه سری چیزای خیلی ریز بود که حل شد :) ممنون از آقا مجید گل
یا علی علیه السلام
جناب شکر زاده این تصویر ببینید
البته ببخشید جسارت می کنم می خواستم بگم دفعه بعد برای ترجمه پیشنهاد می کنم از phpdesigner2007 استفاده کنید چون utf-8 بهتر ساپورت می کنه و اینطوری تو سیستم های مختلف مشکلی نداره
و این که اون قسمتی که شما ترجمه کردید داخل کدوم فایل بود
دست شما درد نکنه ممنون که ایراد های فایل بر طرف کردید چون من هنوز خیلی تازه کار هستم ;)