-
مشکل با tinyMCE
من نسخه 4.6.2 را نصب کردم ولی وقتی می خواهم مطلبی را ویرایش یا حذف کنم با خطای زیر مواجه می شوم و اصلا هیچ مطلبی ذخیره نمی شود لطفا راهنمایی کنید:
tinyMCE is undefined
اینم عکس خطا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
پاسخ : مشکل با tinyMCE
1- مطمئن بشید آدرس سایت در configuration.php با آدرس وارد شده یکی باشد
2- آیا در Firefox نیز ایراد وجود دارد؟
-
آدرس سایت در configuration درست است.در بخش مدیریت نیز چک کردم مشکلی نیست.
با فایرفاکس هم همین مشکل رو دارم.یعنی مطلبی رو ویرایش که می دم تغیرات ذخیره نمی شه.
-
یکبار دیگه بچ این نسخه رو که انتشار دادیم دریافت کنید و دوباره جایگزین فایل های قبلی بکنید
و در ضمن قالب فعلی ادمین مامبو رهم اگر باز هم درست نشد تغییر بدید انشا الله درست بشه
یاعلی
-
من تمام کارهایی که راهنمایی فرمودید را انجام دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست.فکر می کنم شاید از نسخه های قدیمی استفاده کنم بهتر باشه.اگر این مشکل راه حل دیگه ای داره لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
البته نا گفته نمونه وقتی ادیتورم رو روی No WYSIWYG Editor میزارم هیج مشکلی ندارم.
-
پیشنهاد می کنم یکبار این مامبوت ادیتور رو پاک کنیدو نصب کنید
اینم لینک دانلودش و تاپیک مورد نظر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
این کار را انجام می دم و نتیجه را به شما می گم امیدوارم که مشکلم حل بشه.
فقط یک مشکل دیگه که مامبو 4.6.2 داره اینه که وقتی یه کاربر جدید ثبت نامشو تکمیل می کنه ، ایمیلی که برای اتیو کردن ثبت نام براش ارسال می شه کاملا به هم ریخته است. این باگ را هم چک کنید و راه حل آن را نیز بگویید. با تشکر
-
سوالتون رو در تاپیک حداگانه بپرسید ممنون یاعلی
-
من هنوز با ادیتور Tiny مشکل دارم دوباره هم حذف و سپس نصب کردم ولی هنوز ویرایشگرم غیر فعال کمک کنید :(
-
[img width=640 height=336]http://i32.tinypic.com/s6ha28.jpg[/img]