آقا من میخوام که کنترل پنل اصلی رو به کسی ندم و کاربر ها بتونن اخبارشون رو خودشون بودن کنترل پنل اصلی توی قسمت های مختلف سایت قرار بدن
چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
سایتم 2 تا section و 12 تا category داره...
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من میخوام که کنترل پنل اصلی رو به کسی ندم و کاربر ها بتونن اخبارشون رو خودشون بودن کنترل پنل اصلی توی قسمت های مختلف سایت قرار بدن
چه جوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
سایتم 2 تا section و 12 تا category داره...
یک کاربر جدید بسازید با سطح دسترسی پایین تر. و از اونجا بخش مدیریت با امکانات پایین تری در اختیارشون قرار بدید.
یا اینکه از صفحه اصلی (قسمت ماژول ورود و خروج) بتون وارد بشن ، ولی انطورری برای ارسال مطلب به هر بخش باید یک لینک جداگانه براشون بسازید.
قسمت دوم رو چه جوری میتونم انجام بدم؟
آخه اگه قرار باشه توی کنترل پنل لاگین کنن کمترین سطح دسترسی manegment هست که باز هم دسترسیش زیاد هست من میخام محدود تر باشه.
قسمت دوم رو چه جوری میتونم انجام بدم؟ یه کم راهنمایی کنین thank u
لینک اون از نوع آدرس وب هست ، که شما وقتی مامبو رو به صورت با اطلاعات پیش فرض نصب کنید ، لینک اون موجود هست ،
لینکتون می شه index.php?option=com_content&task=new&sect ionid=3
حالا چی کا کنم؟ به چه صورتی تغییر بدم تا درست بشه؟
همیشه این لین کنیست دوست عزیز. گفتم که برای هر بخش، یکی باید از این لینک ها بسازید.نقل قول:
لینک اون از نوع آدرس وب هست ، که شما وقتی مامبو رو به صورت با اطلاعات پیش فرض نصب کنید ، لینک اون موجود هست ،
لینکتون می شه index.php?option=com_content&task=new&sect ionid=3
برای هر بخش، باید در مدیریت بخش ا، شناسه اون رو پیدا کنید به جای عدد 3 قرار بدید. برای هر بخش یک لین جداگانه.کد:index.php?option=com_content&task=new&sectionid=3
یه کم بیشتر توضیح میین من حسابی گیج شدم .
اگه لطف کنید مرحله به مرحله بگید خیلی خوب میشه و کلی ممنون میشم
چون واقعا کلافه شدم :'(
سلام دوست عزیز. خوب خیلی سادست.خونسردی خودت را حفظ کن و ادامه مطلب را بخون:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همونطور که استاد عزیز، آقا سعید فرمودند شما باید از قسمت administrator سایتت بری تو قسمت "مدیریت بخش ها" و در همون جا می بینی که جلوی هر بخش، شناسه یا ID اون بخش هم نوشته شده که یه عدده مثله 30 یا 4 یا هر چیز دیگه ای. خوب شما این عدد ها را با نام بخش ها یه جا بنویس یا حفظش کن. (خلاصه اینکه باید شناسه هر بخش را بلد باشی) بعد به منو -->منوی کاربری و گزینه ی جدید را انتخاب کن(برای ایجاد یک آیتم جدید در منو).خوب حالا توی مشخصات این آیتم ،در قسمت نام،ارسال مطلب برای یه بخش خاص را بنویس .مثلا : ارسال مطلب ورزشی و بعد هم در قسمت آدرس لینک، همون آدرسی را که آقا سعید فرمودند می نویسی و فقط به جای اون عدد آخری، عدد شناسه ی بخش مورد نظر را وارد می کنی.برای مثال ، الان داری لینک ارسال مطلب برای بخش ورزشی را تنظیم می کنی و شماره ی شناسه (ID) بخش ورزشی هم که توی مدیریت بخش ها قبلا دیدی 18 هست. خوب لینکش به این صورت میشه :.خوب دیگه کافیه این آیتم را انتشار بدی و ذخیره کنی.البته سطح دسترسی اون را هم هرجور دوست داری تنظیم کن.(اگه می خوای کاربرا به بخش اصلی مدیریت سایت دسترسی نداشته باشن و فقط به این لینک ها دسترسی داشته باشن، باید سطح دسترسی را زیر manager تعریف کنی.)کد:index.php?option=com_content&task=new&sectionid=18
برای هر بخش هم می تونی به همین روش لینک ارسال مطلب درست کنی.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم؛چون توضیحش یه کم سخت بود.
یــــــــــــــــــــــــ ــــــاعـــــــــــــــــ ــــــــــــــــلی
من یه مشکل دیگه ای دارم
هر کاربری که ثبت نام میشه می تونه همه مطالب روی صفحه رو ویرایش کنه
با اینکه سطح دستریسشون رو هم در حد رجیستر گذاشتم ولی باز هم می تونن ویرایش کنن
چطور می تونم محدودشون کنم که فقط مطلب بفرستن و مطالبشون بعد از تایید توسط آدمین ها روی سایت قرار بگیره
بدون دسترسی editor قاعدتا نمی تونن مطالب رو ویرایش کنند.
برای اینکه فقط مطلب بفرستند و بعد از تایید بره رو سایت، باید سطحش دسترسی کاربر رو بکنی : author