سلام دوستان عزیز .
در این تاپیک های پیشنهادی برای فارسی سازی را معرفی میکنیم .
موفق باشید
شهریار
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز .
در این تاپیک های پیشنهادی برای فارسی سازی را معرفی میکنیم .
موفق باشید
شهریار
این هم ماژول shSmoothSlideShow که میتونید بوسیله ی اون عکس های مختلفی را به صورت خیلی زیبا نمایش بدید ( حتما ببینید ) :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تست شد نصبش مشکلی نداشت فکر نمیکنم کار کردنش هم مشکل داشته باشه .
موفق باشید
شهریار ;)
سلام شهریار جان. خوبی؟
ممنون.ماژول شیکی بود.
کجای این ماژول را باید فارسی کنیم؟غیر از توضیحات موقع نصبش دیگه چیز زیادی نداره ;)منظورت همون بوده؟
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14400.msg76513#msg76513 date=1214406701]
سلام شهریار جان. خوبی؟
ممنون.ماژول شیکی بود.
کجای این ماژول را باید فارسی کنیم؟غیر از توضیحات موقع نصبش دیگه چیز زیادی نداره ;)منظورت همون بوده؟
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـلی
[/quote]
علی جان ببین توی ماژول های کاربری این میاد یک آیتم میسازه و باهاش کار میکنه اونجا پارامتر ها و توضیحاتش را اگه فارسی کنید خیلی خوبه .
بله عزیزم ماژول جالبی هست من دارم آماده اش میکنم برای استفاده در بخش Review سایت ام . اگه فارسیش کنید که بقیه هم استفاده کنند خیلی عالی میشه !
موفق باشید
شهریار
من این ماژول رو فارسی میکنم
بنده این ماژول رو تست کردم که متاسفانه با مامبو سازگار نیست . مشکلش اینه که تصاویر رو درون دایرکتوری موجود در پوشه images/Stories رو نمیشناسه . کمی باهاش کلنجار رفتم تا درستش کنم اما نشد.
[quote author=pctaz link=topic=14400.msg76552#msg76552 date=1214456147]
بنده این ماژول رو تست کردم که متاسفانه با مامبو سازگار نیست . مشکلش اینه که تصاویر رو درون دایرکتوری موجود در پوشه images/Stories رو نمیشناسه . کمی باهاش کلنجار رفتم تا درستش کنم اما نشد.
[/quote]
pctaz عزیز اسمتون را هم نمیدونم چیه اگه میشه بگید ...
من تست کردم روی لوکال مشکلی نداره عزیزم . فقط یک چیزی را دقت کن اینکه توی تنظیمات توی محل عکس ها این را بده : images\stories\shSmoothSlideshow و دقت کن پوشه ای هم که مسازی براش دقیقا ( از نظر حروف کوچک و بزرگ ) شبیه این باشه : shSmoothSlideshow ( کپی پیوست کن ) . بعد یک مسئله دیگه وقت عکس هات را ریختی توی اون پوشه توی اونجا هست که 20 تا آیتم میتونی وارد کنی بیا و روی منویی که نوشته Use Default Images کلیک کن و عکس مورد نظرت را انتخاب کن ( برای نمایش این مهمه ) بعد نمایش میده مشکلی نداره .
قربانت
شهریار
[quote author=Shahryar_NEO link=topic=14400.msg76575#msg76575 date=1214461296]
دقت کن پوشه ای هم که مسازی براش دقیقا ( از نظر حروف کوچک و بزرگ ) شبیه این باشه : shSmoothSlideshow ( کپی پیوست کن )
[/quote]
دلیلش هم اینه که سرور های لینوکس یا شبیه ساز اون که از سرویس دهنده Apache استفاده میکنن به حروف کوچک و بزرگ حساس هستن، این ویژگی در سرور های ویندوز وجود ندارد.
[/quote]کوچیک شما رسول
من تست کردم روی لوکال مشکلی نداره عزیزم . فقط یک چیزی را دقت کن اینکه توی تنظیمات توی محل عکس ها این را بده : images\stories\shSmoothSlideshow و دقت کن پوشه ای هم که مسازی براش دقیقا ( از نظر حروف کوچک و بزرگ ) شبیه این باشه : shSmoothSlideshow ( کپی پیوست کن ) . بعد یک مسئله دیگه وقت عکس هات را ریختی توی اون پوشه توی اونجا هست که 20 تا آیتم میتونی وارد کنی بیا و روی منویی که نوشته Use Default Images کلیک کن و عکس مورد نظرت را انتخاب کن ( برای نمایش این مهمه ) بعد نمایش میده مشکلی نداره .
قربانت
شهریار [/quote]
منم دقیقاً هین کار ها رو کردم نام پوشه رو کپی و در ماژول پیوست کردم . حتی نام پوشه رو هم تغییر دادم و باز نام رو در ماژول قرار دادم .
ولی رسول بیدی نیست که با این باد ها بلرزه . حتماً فارسی میکنم فقط شاید تا چند روز دیگه انتشارش بدم
[quote author=pctaz link=topic=14400.msg76658#msg76658 date=1214493153]
[/quote]کوچیک شما رسول
قربانت
شهریار [/quote]
منم دقیقاً هین کار ها رو کردم نام پوشه رو کپی و در ماژول پیوست کردم . حتی نام پوشه رو هم تغییر دادم و باز نام رو در ماژول قرار دادم .
ولی رسول بیدی نیست که با این باد ها بلرزه . حتماً فارسی میکنم فقط شاید تا چند روز دیگه انتشارش بدم
[/quote]
شما یک کاری کن فارسیش کن و منتشرش کن بعد اگه کاربران مشکل داشتند با من ، خوبه ؟