با سلام.
می خواستم بدانم همه سایت های مامبویی فقط صفحه اولشان در گوگل به نمایش در می آید یا می توان صفحات داخلی را هم در دامنه جستجوی گوگل قرار داد.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
می خواستم بدانم همه سایت های مامبویی فقط صفحه اولشان در گوگل به نمایش در می آید یا می توان صفحات داخلی را هم در دامنه جستجوی گوگل قرار داد.
به هر پستی که مینویسید meta tag هم بدید
با سلام
من خیلی پست دارم فکر کنم نشه این کار رو کرد. در ضمن منظور شما اینه که تو همون متنی که به عنوان مطلب هست متا تگ رو وارد کنم. اگه راه دیگری هست ممنون می شم من رو راهنمایی کنید.
درسته گوگل صفحاتی که به صورت زیر باشه رو قبول نمی کنه
index.php?option=com_content
index.php?action=logout
index.php?option=... ( ... = هر چیزی )
چرا ؟
مثل این می باشد که گوگل بخواد حتی پیغام خطا را هم ذخیره کند که هیچ وقت نخواهد کرد !
پس چاره کار چیست ؟
در صورتی که سرور شما لینوکس باشد
شما می توانید با ورود به قسمت تنظیمات کلی تب "لینک بهینه" را انتخاب کرده و "قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو" را بر رویه بله ببرید
توجه داشته باشید که فایل htaccess.txt در هاست خود را .htaccess تغییر نام دهید ( dot اول فایل می باشد به علت Right to left بودن این فاروم بر عکس افتاده )
در حال حاضر لینک ها [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خوب در این حالت گوگل به راحتی صفحات شما را ایندکس خواهد کرد
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام
اصولا اين كار خوب هست يا نه؟
اگر خوب بود خود مامبو لرن هم انجام ميداد درست ميگم؟
سلام
کدوم کار !
یا علی
[quote author=ابراهيم link=topic=1545.msg8471#msg8471 date=1152792540]
سلام
اصولا اين كار خوب هست يا نه؟
اگر خوب بود خود مامبو لرن هم انجام ميداد درست ميگم؟
[/quote]
متاسفانه فاروم SMF این قابلیت رو نداره ولی در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که با [glow=red,2,300]سیستم اختصاصی مامبو لرن[/glow] هست این قابلیت به صورت پیشرفته و با لینکهای مجازی فعال هست.
[quote author=سیامک link=topic=1545.msg8477#msg8477 date=1152794025]
متاسفانه فاروم SMF این قابلیت رو نداره .
[/quote]
نداره ؟!؟!؟!؟!
کی گفته !! یه کم باهاش ور برید پیداش میکنید !
سلام
SMF هم این قابلیت رو داره .
مهم سرور هست که از Mod Rewrite پشتیبانی کنه ...
الان اگر توجه کنید در همین انجمن هم این گزینه فعال هست و ما از اون استفاده میکنیم .
یا علی
با سلام
البته من تقریبا از بقیه بحث ها چیزی سر در نیاوردم. ولی من «قابل فهم کردن لینک ها» رو انجام دادم.htaccess.txt رو هم به .htaccess تبدیل کردم. ولی نشد!
در سایتهای مامبویی دیگه از جمله مامبولرن آخر آدرس ها یک فایل html وجود دارد مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما در سایت من فقط مثلا دیده می شه category/37/27 یعنی در نهایت با یک / قضیه ختم می شه. آیا قابل فهم کردن لینک ها باعث این تغییر می شه و من این کار رو درست انجام ندادم. یا نه وجود فایل های html در سایت های مامبویی دلیلی دیگه ای داره
یاعلی