شما اجازه ويرايش مشخصات ديگران را نداريد.
سلام.یه مشکلی هست که دو سه روزه برای من پیش اومده. مشکل هم این هست که هر وقت می خوام پروفایل هرکس را ببینم (توی فورام مامبولرن) صفحه ی خطا می یاد و میگه : "شما اجازه ويرايش مشخصات ديگران را نداريد." من فقط می تونم پروفایل خودم را ببینم. چرا اینجوری شده؟ تازه اون آیکنی هم که زیر آواتار بچه ها بود و به صفحه ی پروفایلشون لینک می شد دیگه نیست.من از طریق کیلیک روی آی دی شون خواستم پروفایلشون را ببینم که نمی شه. کار خود تیم هست؟
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلی
پاسخ : شما اجازه ويرايش مشخصات ديگران را نداريد.
ای بابا. همین الان من هم برای پیدا کردن جواب شما دچار مشکل شدم. چون می خواستم آخرین ارسال های آقای فیروزمندان رو چک کنم که ...
ولی اینجا رو بخونید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. پس کار خود تیم هست.
ولی به هرحال چیز خیلی خوبی نیست ;)
یــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــلی
بگذارید پاسخ آقای فیروزمندان رو هم بگذارم تا بقیه هم ببینند :
[quote author=فیروزمندان link=topic=14928.msg79110#msg79110 date=1216195714]
سلام
مشکل نیست ! این کار رو چند روز قبل کردیم
متاسفانه یکی از کاربرهای انجمن بنام صادق ! با ورود به پروفایل کاربر ها و برداشتن ایمیل اونها ( افرادی که ایمیل هارو مخفی نکرده بودند ) به اونها ایمیل میزد و تبلیغ هاست میکرد ! چک کردیم دیدیم هاست ایشون پر از مشکل هست ! جالب اینجاست جناب صادق خان از کاربر های مامبوسرور هست .... یعنی سایت شخصیش روی مامبوسرور هست اما با گرفتن یک reseller اقدام به فورش هاستی به یوزر ها میکرد که به هیچ عنوان نه امنیت داشت نه ساپورت نه ....
مجبور شدیم برای یه مدت این کارو بکنیم که سوء استفاده صورت نگیره
یا علی
[/quote]
البته گمون کنم موقتی باشه. مطمئنا فکری برای رفع این مشکل خواهند کرد.
خوب چون شما گفتی که خوب نیس، من همین الان این اکان رو برداشتم D: :D
این مورد چند روزی میشه که برداشته شده :)
تست کنید ;)
سلام. بله. دلیلش هم فکر کنم به خاطر این بود که آیکن ایمیل کاربرانی که ایمیلشون را مخفی نکردند زیر آواتارشان موجود هست و در نتیجه آدرس ایمیل ها همچنان در دسترس بود و خوب باید یه فکر اساسی بشه.
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ـــــلی
امروز این متن برای ما از طرف ایشون ارسال شد که در اون مارو تهدید کردن به ... ;) گفتم بد نیست شما هم اینو بخونید شاید خستگی از تنتون در بره ...
نقل قول:
سلام
ببينيد اين كه من مي خواهم به كاربران ايميل بزنم به خودم مربوط است شما حق نداريد در فروم مامبو لرن عليه هاستينگهاي من تبليغات منفي كنيد به شدت دارم بهتون هشدار مي دم كه همين الان بريد اون پستي را كه عليه هاستينگ من داديد رو حذف كنيد وگرنه كليه فعاليتهاي شما دچار اختلال خواهند شد
من ديگه پيغام خصوصي به كاربران ندادم ولي ايميل ديگه به شما ربطي نداره
منتظر پاسختون هستم
عزت زياد
ایشون خواستن که من جواب بدم :
دوست عزیز بنده هم به شدت به شما و امثال شما هشدار میدم که با سوء استفاده ، موفق به هیچ کاری نخواهید شد ! شما تنها یک reseller در اختیار دارید نه سرور . تنظیمات سرور به هیچ عنوان در دسترس شما نیست ! و تا جایی که من از سوالهایی که بارها پرسیدید متوجه شدم دانشی در این رابطه ندارید . سرور شما از امنیت بسیار کمی برخوردار هست و ساپورتی ندارد !
پس ما این حق رو برای خودمون قائل میشیم که کاربران رو آگاه کنیم . این وظیفه ماست و مطمئن باشید کوتاهی نمیکنیم .
شما هم اگر فکر میکنید میتونید با ایمیل زدن به کاربران و نوشتن اراجیف بر ضد مامبولرن به اهدافتون برسید بسم الله ... کاربران مامبولرن بیشتر از اونچیزی که شما فکر میکنید مامبولرن رو میشناسند و به اون اعتماد دارند.
یا علی
سلام آقا محسن
حالا این چه کاری بود این آقا اگر 100 ایمیل هم به کاربران می زد اتفاق خاصی نمی افتاد ماشا ا... بچه ها مامبو انقدر با هم دوست و رفیقن که با این نسیم ها نمی لرزند
اینجا فرم مامبولرن این آقا با این حرف ها نمی تونه کسی را بترسونه یا بگه مامبولرن اخ و پیف چون ما خودمون به اندازه کافی تو این فرم بودیم
یا حق
سلام
حق با شماست اما ایشون فقط این کارو نکردن .
چندی قبل ایشون قصد داشتن با یک فیش بانکی که با فوتو شاپ به صورت ناشیانه ای طراحی شده بود از ما خرید کنند !!
دیروز حدود ساعت 5 بعد از ظهر پسورد چند نفر که 1234 یا ... بوده رو برداشتن و امضا اونها رو ادیت کردن ...
و ...
یا علی