[ دانلود ] منوي جاوايي JSCook توسعه يافته و فارسي
سلام
اين منو رو كه تو سايت ساري گذاشته بودم چند وقت پيش قرار بود بذارم اينجا كه وقت نشد.
منوي JSCook يك منوي جاوايي ساده و در عين حال بسيار استاندارد و قوي هست كه بخش مديريت مامبو هم از همين منو استفاده ميكنه و به صورت عمودي و افقي قابل استفاده هست.
اين منو در سايتهاي رسمي مامبو براي دانلود وجود داره ولي چون پارامترهاي اون بايد دستي وارد بشه كار كردن باهاش سخت هست.
اما در اين ماژول پارامترها به صورت فارسي تعريف شده و يك سري امكانات به اون اضافه شده و يك تم هماهنگ با تمپلت هاي فارسي به اون اضافه شده كه تغييرات گرافيكي اون تنها با ويرايش يك فايل css انجام ميشه.
مشاهده نمونه منو: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (منوي راست)
دريافت فايل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مسئولين سايت در صورت صلاح ديد ميتونيد اين ماژول رو در قسمت دانلودهاي سايت قرار بديد
Re: [ دانلود ] منوي جاوايي JSCook توسعه يافته و فارسي
ممنون ایمان جان
انشالله به زودی در قسمت دانلود سایت قرار داده میشود.
سلام
اين منو قويتره يا منوي lxmenu ؟
مطمئناً این منو !
واقعاً شاهکاره من که خیلی باهاش حال میکنم !
یه جای دیگه (مامبو نبود!) مجبور شدم یه ماژول با این اسکریپت ایجاد کنم ! بیپچاره شدم تا درست شد ولی حرفه ای شدم !:D
در کل ماژول بسیار مفیدیه ! منم دنبالش گشتم که نسخه ی مامبوییش رو پیدا کنم ! ولی پیدا نشد داشتم به این فکر میکردم که بسازمش !!!!
ولی ایمان جان لطف کردن و برای همه گذاشتن !
مرسی....
از لطفتون ممنون، هم زیباست و هم استاندارد.
ممنون آدرس سایت سازنده چیه
سلام
سایت سازنده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ایمان جان ممنون
در سایت قرار گرفت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
ماژول قشنگیه و خواستنی :D
فقط
من گداشتمش جای منوی اصلی
حالا منوی اصلی رو چی کار کنم؟
آخه اونم در مجاورتش تشریف داره.
حذف هم که نمی شه کرد
اگه آیتم هاش رو هم ببرم تو هر حالتی که همون حالت روی این ماژول هم پیاده میشه.
فکر کنم باید از سورس ورش دارم. درسته؟
یعنی از Templetی که انتخابش کردم.
کد:
<?php mosLoadModules('top', -1); ?>
اینه؟