دوستان عزیز لطف کنید راهنماییم کنید که چطور میتونم یک قالب که از یک قسمت Top و یک قسمت Header و یک Body تشکیل شده رو پیدا کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز لطف کنید راهنماییم کنید که چطور میتونم یک قالب که از یک قسمت Top و یک قسمت Header و یک Body تشکیل شده رو پیدا کنم ؟
سلام. كلا براي قالب هاي فارسي و سازگار با مامبو مي تونيد به سايت mambo-digg.com مراجعه كنيد.
اگر هم دنبال قالب هاي غيرفارسي هستيد با جستجو در اينترنت پيدا خواهيد كرد.
معمولا براي قالب هاي رايگان كم پيش مياد كه موقعيت هاي قالب را به تصوير كشيده باشن كه شما قبل از دانلود بتونيد موقعيت ها را ببينيد اما پس از نصب قالب با روش زير ميشه وضعيت موقعيت ها را مشخص كرد:
راه كلي براي نمايش موقعيت هاي قالب هم اينه كه شما به انتهاي آدرس سايت، كد زير را اضافه كنيد :
براي مثال براي نمايش موقعيت هاي قالب سايت mysite.com بايد به صورت زير عمل كنيد :کد:index.php?tp=1
mysite.com/index.php?tp=1
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلي
در اصل من میخام که قالب چپ و راست نداشته باشه نمیشه از همه قالبها این چپ و راست رو برداشت؟
سلام. بله كه مي تونيد. فقط بايد يه كم html بدونيد و اين كار را از توي فايل index.php انجام بديد.
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلي
دوست عزیز شما قالبی که دوست دارید را پیدا کنید.
بعد به شما خواهم گفت که چگونه این کار را انجام دهید.
یا اگه خواستید لینکشو برای من خصوصی بفرستید این کارو انجام میدهم براتون ولی بهتره که خودتان انجام دهید تا یک تجربه هم کسب کنید ;D
سلام
حتی منوی اصلی رو هم نداشته باشه!!!
یا علی
دقیقا ، اصلا نیازی به عضو گیری هم ندارم چیزی مثل صفحه اصلی گوگل که هیچ چیز نداشته باشه!
فقط یک قسمت Body نیاز دارم و البته بالای صفحه یکی دو تا لینک ، بازم گوگل مثال خوبیه!
آقای memfis من فکر میکنم قالب AkoWinterPortal مناسب باشه البته قسمتهای بالا و پایین که عکس هم داره رو باید حذف کنیم و همچنین لایسنس رو هم باید خیلی خلاصه و مفیدش کنم و اینکه همه چیز وسط صفحه نمایش داده بشه. لطف میکنی راهنماییم کنی.
اینم آدرس دانلود قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز اول قرار بر این بود که فقط منوهای بغلشو پاک کنی حال تصمیم گرفتی کل قالبو پاک کنی به هر حال صلاح خویش خسروان دانندکد:آقای memfis من فکر میکنم قالب AkoWinterPortal مناسب باشه البته قسمتهای بالا و پایین که عکس هم داره رو باید حذف کنیم و همچنین لایسنس رو هم باید خیلی خلاصه و مفیدش کنم و اینکه همه چیز وسط صفحه نمایش داده بشه. لطف میکنی راهنماییم کنی.
شما وقتی میخواهید که عکس ها نمایش داده نشه دیگه نیازی به پوشه عکس ها هم ندارید از طرفی کمی تغییرات درون فایل های index ، templateDetails نیز باید داده شود.
من به دلیل اینکه این تاپیک بیش از حد بزرگ نشه تمام این کار ها را انجام میدهم بعد لینک قالب را برای شما قرار میدهم بعد شما کنترل کنید که کجا ها رو حذف کردم بعد اگر سوالی داشتید بپرسد
بهتر نیست کلا یه قالب از اول طراحی بشه؟ آخه این دیگه چی از قالب موند؟!!
[quote author=mr_aliagha link=topic=16561.msg87967#msg87967 date=1222013081]
بهتر نیست کلا یه قالب از اول طراحی بشه؟ آخه این دیگه چی از قالب موند؟!!
[/quote]
حق با شماست ولی حداقل دیگه نیازی به ایجاد فایل css نیست.اما در کلی هیچی از این قالب نمیمونه ولی یه لینک در پایین صفحه واسه بالای صفحه هستش که یه عکس هم داره اون یه دونه رو میزارم بمونه