با سلام
مي خواستم از با تجربه ها سئوال كنم بهترين (CMS) نرم افزار مديريت محتوا، به نظر اونها براي ساخت "وبلاگ" شخصي چيست؟
يا علــــــــــي
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
مي خواستم از با تجربه ها سئوال كنم بهترين (CMS) نرم افزار مديريت محتوا، به نظر اونها براي ساخت "وبلاگ" شخصي چيست؟
يا علــــــــــي
با بسیار از نرم افزار ها می توان این کا ررو کرد این باید دید که خود شما با کدام یک راحت تر هستید
از نرم افزارهای بسیار خوب mambo wordpress و ... می باشد
مقاله ای در سایت موجود هست که در مورد وبلاگ سازی با مامبو توضیحاتی داده شده است اگر اون رو مطالعه کنید می بینید مامبو نیز یکی از بهترین گزینه هاست
یاعلی
به عنوان يك آماتور با مامبو خيلي آشنايم (عجب پارادوكسي!) و باهاش چند سايت ساختم و...
آخه وبلاگ يك چيزهايي رو مي طلبه كه مامبو به طور پيش فرض يا نداره و بايد براش ايجاد كرد و يا زيادي داره!
مي خوام با تجربه ها درباره cms هاي ديگه تجربه هاشون و نظراشون رو بگم.
مي خوام ببينم براي وبلاگ سازي مرغ همسايه غازه يا...
يا علـــــــــي
سلام من wordpress پیشنهاد میکنم
در عین سادگی و سبکی افزونه های زیادی براش وجود داره تو گوگل هم خوب ایندکس میشه
یا حق
صرفا برای وبلاگ مامبو خیلی زیاده ، wordpress هم ساده تره ، هم مخصوص این کار ، ولی اگر با مامبو این کار را بکنید جای رشد بیشتری دارید
با درود و سپاس
اگر به راستی می خواهید تنها یک وبلاگ بزنید، بهتر است از مامبو استفاده نکنید، امکانات مامبو بیش از یک وبلاگ ساده می باشد، برای نمونه بنده وبلاگ شخص خودم را با آدرس OpenIdea.ir با WordPress ساخته ام، اما وبسایت های خودم را بی شک با مامبو و برخی دیگر را با سیستم های دیگر.
توجه کنید، که شما هر انتخاب را باید به درستی و نسبت به نیاز های خود انتخاب کنید، مانند این است که بسیاری از ما ایرانی ها، بروی کامپیوتر خود از JetAudio گرفته تا نرم افزار های ویرایش فیلم و ویرایش تصویر، برنامه نویسی و .... را بارگذاری می کنیم اما از تنها نرم افزاری که استفاده می کنیم JetAudio است و دیگر نرم افزار ها تنها جنبه خنده دارد.
برای اینکه سیستم وبلاگ خود را بالا بیاورید، بنده پیشنهاد می کنم به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رفته و سیستم وبلاگ مورد نظر خود را انتخاب کنید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
سلام به همه دوستان
و با تشكر از majid-66، نويد و سيد بهرام سيادتي
بله تنها براي ايجاد وبلاگ سئوالم بود...
و ظاهرا تمامي دوستان wordpress رو پيشنهاد مي كنن.
حالا مثلا اين ورودپرس افزونه اي براي ايجاد گالري (گالري عكس شخصي) دارد؟
و يا به عبارتي مواردي كه براي ساخت يك وبلاگ شخصي زيبا و حرفه اي لازم است؟
باز هم ممنون.
يا علــــــــــــي
حالا كه بحث داغه يه سوال بپرسم ...
در بحث قالب و ظاهر وبلاگ انعطاف پذيريه ورد پرس در چه حديه ؟؟؟ مطمئنا مثل مامبو كه نيست !؟
چون تنها چيزي كه باعث ميشه من سراغ ورد پرس نرم همين بحث قالبشه .... من تا حالا هر چي وبلاگ وردپرس ديدم در قالب بندي و شكل و شمايل ظاهري تشابه دارند!
بعد گمون كنم ويرايش و ساخت قالبشم خيلي سخته !؟
يا علي
من كه مي گم از مامبو استفاده كن كه اكه بعدا خواستي وبلاگت رو تبديل به يك سايت پيشرفته كني راحت بتوني !
سلام
من هم علاوه بر سئوالم (داشتن افزونه گالري)، حرف Blackstar هم سئوال مهميه...
(در پاسخ به دوستم Mohammadrezag بايد عرض كنم وبلاگ هاي شخصي عموما تبديل به سايت پيشرفته نمي شن.)
يا علـــــــــــــي