ارور در چک کلی و ارور همیشگی در Tiny MCE
سلام . یه همچین اروری تو چک کلی به من میده :
Fatal error: Call to undefined function tn2_() in /home/public_html/fa/administrator/components/com_checkin/admin.checkin.php on line 84
این دو تا هم بالای قسمت مدیریت :
Notice: Undefined variable: editor_plugin_media_acl in /home/public_html/fa/mambots/editors/mostlyce.php on line 101
Notice: Undefined variable: editor_plugin_img_mgr in /home/public_html/fa/mambots/editors/mostlyce.php on line 140
ضمنا این ویرایشگر TinyMCE همیشه مشکل زاست !
این ارور هم همراه ویراشگر همیشه :
Notice: Undefined variable: editor_mosimage_icon in /home/public_html/fa/mambots/editors/mostlyce.php on line 304
ضمنا اکثر مواقع از جاوا ایراد میگیره و پایین صفحه ارور میده ( گوشه IE) و همینطور پنجره گذاشتن عکس به خاطر همین مشکلات جاوا قسمت Browseش کار نمی کنه .
پاسخ : ارور در چک کلی و ارور همیشگی در Tiny MCE
نسخه مامبو شما چند هست ؟
و چطور مامبو رو آپلود کردید روی سرور و نصب کردید آیا به صورت بسته فایل بوده یا فایل به فایل ؟
آخرین نسخه ای که شما ریلیز کردید .Mambo 4.6.1 Stable [ Helix ] 5-Oct-2006 03:00 GMT
فایل زیپ آپلود کردم و بعد Extract
خیر این آخرین نسخه ما نیز دوست من !!!
آخرین نسخه 4.6.5 هست که در سایت mambo-digg.com فایل دریافت هست ارتقا داده یا از این نسخه از اول استفاده کنید
یاعلی
ارتقاع بدم با قالب Ja sabina مشکلی پیش نمیاد ؟ ارتقا خطری برای سایت نداره ؟
بعید می دونم مشکل پیش بیاد ! معمولا ارتقا سایت رو سالمتر می کنه
به شرط اینکه شما سایت رو درست ارتقا بدید
من پیشنهاد می کنم اگر که هنوز کار ی نکردید روی سایتون حتما یک مامبو 4.6.5 از اول نصب کنید
یه مقدار محتوا اضافه کردم . فکر کنم بشه ازش پشتیبان گرفت و رو سیستم جدید اعمال کرد .
برای من قالب Ja sabina خیلی مهمه .
قالب تغییر چندانی نمی کنه مگر هدر ماژول ها که اون رو هم توضیح دادیم چطور حل کنید
با عذر خواهی فراوان و تشکر فراوان . میشه آدرس آموزش آپگرید و اینکه راجع به هدر گفتید رو بدین ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]