-
صفحه سفيد
سلام دوستان
من واقعاً به وجود چنين رفرنس متن باز در ايران افتخار مي کنم و به آقاي فيروزمندان تبريک مي گم. اين رفرنس واقعاً ظرفيت اين رو داره که به عنوان يک الگو تمام عيار در ايران مطرح باشه (براي تعميم در مورد موضوعات مختلف ديگر).
من تمام اطلاعات مربوط به صفحه سفيد را در فروم مطالعه و اجرا کردم و متأسفانه مشکلم حل نشد. البته در هاست سايت، امکاني براي تغيير پرميشن فولدرها وجود نداره که اون رو هم تست کنم. مي خواستم اگر ممکنه کمکم کنيد. چون الآن يک ماهي است که درگيرش هستم و تازه براي اولين بار بود که روي يک هاست، مامبو نصب کرده و کار مي کردم(قبلاً روي لوکال تجربياتي داشتم). اگر ممکنه از طريق ايميل يا پيغام خصوصي، يوزر و پس بدم تا حل بفرمائيد. به آقاي فيروزمندان هم خيلي وقته که پيغام خصوصي فرستادم ولي تازه امروز متوجه شدم که سوالات نبايد در پيغام خصوصي ارسال شود و لذا عذر مي خوام. با سپاس فراوان
-
پاسخ : صفحه سفيد
سلام - خوش آمديد
اگر امكانش هست آدرس سايت رو لطف كنيد تا ببينيم مشكل از كجا ميتونه باشه.
-
سلام. توی اون تغییراتی که انجام دادید ، اصلاح فایل configuration.php هم بود؟ ( حذف کی ورد ها و توضیحات سایت)
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
-
سلام، با پوزش از پسر مهربون و آقاي کاظم زاده بخاطر تأخير در پاسخ ،
من آدرس و يوزر و پسورد را براي پسر مهربون از طريق پيغام خصوصي ارسال مي کنم. در مورد فايل Configuration.php بايد عرض کنم که من کاملاً آن را پاک کردم و مامبو خودش در حين نصب، آن را ساخت. چون هيچ اطلاعاتي وجود ندارد، مشکلي از بابت نصب دوباره مامبو نيست. با سپاس فراوان
-
سلام
اگر همچنان مشکل پاربرجاست لطفا یوزرنیم مامبو و هاست رو بفرستید بررسی میکنم .
یا علی
-
با درود خدمت آقاي فيروزمندان
پيرو فرموده حضرتعالي، مشخصات و يوزر و پس سايت رو از طريق پيغام خصوصي خدمتتون ارسال کردم. با تقدير بيکران
-
دوست عزيز من كه نگفتم اطلاعات سايتت رو براي من ارسال كني!
من فقط يه آدرس ساده خواستم از شما كه همينجا ميتونستيد ذكر كنيد.
توجه داشته باشيد كه اطلاعات سايت رو به هركسي ارسال نكنيد! از نظر امنيتي خوب نيست و ... .
لطفاً پس از رفع مشكل حتماً تمامي رمزهاي سايت خودتون رو تغيير بديد.
-----------------------------------------
من يه نگاه كوچيك به سايت انداختم ولي تغييري ندادم و ترجيح ميدم كه جناب آقاي فيروزمندان به مشكل شما رسيدگي كنن.
-
سلام پسر مهربون
بسیار ممنون از تذکری که فرمودین، با این حال من واقف بوده ام به همه ملاحظاتی که مدنظر حضرتعالی است. از این جهت نیز اطلاعات را خدمتتون ارائه کردم ، چون انرژی مثبتی که در تاپیک های شما و دوستان وجود داره و نیز رفرنس مطمئنی که به شما رخصت فعالیت اینچنینی در سایت مامبولرن رو می ده، هر گونه شائبی را در مورد اعتماد به شما از ذهن دور می کنه. از طرف دیگر هم ، به لطف خدا من در طول زندگی به واسطه اعتماد کردن به دوستان خسران ندیده ام. از این که وقت گذاشتید بسیار متشکرم. منتظر آقای فیروزمندان جهت بررسی مشکل خواهم بود. با سپاس :)
-
سلام دوست عزیز .
اگر ممکنه آدرس سایت رو هم این جا قرار بدید ، شاید بقیه هم بتونند کمک کنند ، این جوری باید برای 500 نفر پیغام خصوصی بفرستید . :D
ممنون.
-
چشم علی آقای گل
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته صفحه frontend نمایش داده نمی شود ولی backend قابل رویت است.