کاربر پست بده و فقط خودش ببینه
سلام
چطور میشه در smf کاری کرد که کاربران فقط تاپیکهایی رو که خودشون میزنن رو بتونن ببینن
مثلا یک کاربر یک تاپیک با نام X میزنه و فقط خودش و مدیر انجمن میتونن اون تاپیک رو ببینن و توش مطلب ارسال کنن و بقیه نمیتونن اون رو ببینن و برای بقیه هم همینطور باشه
آیا فایر برد هم چنین امکانی داره؟
پاسخ : کاربر پست بده و فقط خودش ببینه
[quote author=yavarikhani link=topic=17701.msg94171#msg94171 date=1227280262]
سلام
چطور میشه در smf کاری کرد که کاربران فقط تاپیکهایی رو که خودشون میزنن رو بتونن ببینن
مثلا یک کاربر یک تاپیک با نام X میزنه و فقط خودش و مدیر انجمن میتونن اون تاپیک رو ببینن و توش مطلب ارسال کنن و بقیه نمیتونن اون رو ببینن و برای بقیه هم همینطور باشه
آیا فایر برد هم چنین امکانی داره؟
[/quote]
براي اينكار، بايد زير شاخه انجمنت رو به اين شكل تنظيم كني، براي مثال: (مسير زير رو دنبال كن)
مديريت » مديريت انجمن » (وارد يك انجمن بشو) » در:
گروه های کاربری :
گروه هایی که اجازه دیدن این انجمن را دارند.
اون كاربري رو كه حق ديدن تاپيك هاي اون انجمن رو داره رو تيك بزن.
---
در برخي از انجمن ها ، يك انجمن مخصوص به مديران ايجاد ميكنن تا به مسائل مديريت بپردازن، و اين انجمن فقط توسط مديران ديده ميشه،و كاربران عادي قادر به ديدن اون انجمن نيستند.
موفق باشي
اگر بخواهید باید از روشی که PediLP گفتن استفاده کنید
توصیه میکنم از Trellis Desk که کار اصلیش همین چیزی هست که شما نیاز دارید O0
نخیر!
متوجه منظور من نشدید
من نمیخوام یک انجمن مخصوص یه سری افراد خاص بشه و فقط لون افراد پستهای داخل اون انجمن رو ببینن
من میخوام هر کسی هر تاپیکی که زد، فقط خودش و مدیر بتونه اون تاپیک رو ببینه و توش بنویسه و دیگران نتونن تاپیک اون شخص رو ببینن
[quote author=yavarikhani link=topic=17701.msg94202#msg94202 date=1227301662]
نخیر!
متوجه منظور من نشدید
من نمیخوام یک انجمن مخصوص یه سری افراد خاص بشه و فقط لون افراد پستهای داخل اون انجمن رو ببینن
من میخوام هر کسی هر تاپیکی که زد، فقط خودش و مدیر بتونه اون تاپیک رو ببینه و توش بنویسه و دیگران نتونن تاپیک اون شخص رو ببینن
[/quote]
تنها با همين روش كه گفتم امكان داره، يك ارسال زير مجموعه يك تاپيك هست و يك تاپيك زير مجموعه يك انجمن و يك انجمن هم زير مجموعه يك شاخه، شما بايد انجمن مورد نظر رو تعيين كنيد تا كاربر بتونه در اون تاپيك يا ارسال Invisible داشته باشه.
شما اين امكان رو كجا ديديد؟ به نظر من كه امكان همچين چيزي در SMF نيست.
[quote author=نوید link=topic=17701.msg94186#msg94186 date=1227291082]
توصیه میکنم از Trellis Desk که کار اصلیش همین چیزی هست که شما نیاز دارید O0
[/quote]
فکر کنم انجمن هاست ایارن همچین امکانی رو داشت hostiran.net
[quote author=yavarikhani link=topic=17701.msg94241#msg94241 date=1227344765]
فکر کنم انجمن هاست ایارن همچین امکانی رو داشت hostiran.net
[/quote]
هاست ايران دات نت اصلا SMF نيست! SMF هم اين امكان رو نداره، شايد در مود ها باشه كه اون هم درصدش كم هست.
موفق باشيد
سلام دوستان
مدی در SMF هست که این کار را میکنه و من هم از اون استفاده کردم . واقعا به دردم خورد . فکر میکنم دقیقا همون چیزی باشه که شما میخوای :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم از جناب A.R.Mَ
این بسته در لیست بسته هایی قرار گرفت که قراره فارسی بشه
باز هم خدمت همه دوستان عرض کنم: به نظر من smf تمام نیازهای شما رو برطرف خواهد کرد
زیرا open source هست ....
من خودم تا حالا به بسته های جالبی برخورد کردم که تا حالا تو هیچ سیستم انجمن سازی ندیدم
یا علی