سلام
من توي مامبوي قبليم فقط مطلب دارم و يوزر و غيره نداره ميخواستم ببينم آيا اين امكان هست كه مامبو 4.6.5 رو نصب كنم و با استفاده از ديتا بيس مامبوي قبلي مطالب و بخشها و مجموعه ها و منوها رو انتقال بدم ؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من توي مامبوي قبليم فقط مطلب دارم و يوزر و غيره نداره ميخواستم ببينم آيا اين امكان هست كه مامبو 4.6.5 رو نصب كنم و با استفاده از ديتا بيس مامبوي قبلي مطالب و بخشها و مجموعه ها و منوها رو انتقال بدم ؟
ممنون
سلام
من قبلا به طور آزمایشی این کار رو کردم هیچ مشکلی نبود و همه چیز سر جای خودش بود و مطالب هم کامل نمایش داده می شد بدون هیچ خطایی ولی ترسیدم تو آینده مشکل پیدا کنم
حالا هم خیلی درگیرم که ارتقا بدم ولی نمی تونم
سلام
من متوجه نميشم
چرا در آينده به مشكل بر بخوريد؟ خوب توي اين حالت شما ارتقاء هم داديد ديگه ؟
مثلا من ميخوام از 4.6.2 بيام به 4.6.5 بجاش 4.6.5 رو نصب مي كنم و مطالب، مجموعه ها و بخشها و منوها رو از ديتا بيس قبلي انتقال ميدم به مامبوي جديد ديگه چه ارتقايي و چه مشكلي ؟
يا علي
سلام
نمی دونم چون فکر کردم این کار اصولی نیست ترسیدم اگر شما فکر می کنید به مشکل بر نمی خورم من هم همین طوری ارتقا بدم؟
ممنون
سلام
راستش منم مطمئن نيستم
بهتر منتظر بشيم يكي از مسئولين مامبولرن جواب بدن ببينيم تكليف چيه
يا علي
[quote author=ابراهيم link=topic=18162.msg96654#msg96654 date=1229512193]
سلام
راستش منم مطمئن نيستم
يا علي
[/quote]
سلام
من هرچي فكر ميكنم نميدونم سوال شما چرا توي اين Board ارسال شده! اينجا مخصوص مشكلات ارتقا در SMF هست!
مامبو رو ميخواييد ارتقا بديد يا اينكه مشكلتون با SMF هست!؟
فكر كنم اگه اينجوري سوال بپرسيد هرگز جواب رو دريافت نكنيد.
سوالات خود را در Board مخصوص به خودشون مطرح كنيد تا مسئول زيربط به شما پاسخ بده.
من كاملاً اتفاقي اين ارسال رو ديدم. اصولاً به اين board سر نميزنم.
-----------------------------------------------------------
اگر مطالب سايت خيلي براتون مهم هستند حتما ارتقا بديد و بهترينكار ارتقا هستش و مشكلي پيش نمياد! (مشكلي هم پيش اومدش انجمن اينجاست و به شما كمك ميكنه)
اگر نميخواهيد ارتقا بديد و با اين كار مشكل داريد! دو راه داريد.
مامبو جديد نصب كنيد و مطالب رو تك تك وارد كنيد.
مامبو جديد نصب كنيد و از ديتابيس جداولي كه مي خواهيد را منتقل كنيد. (همه جداول رو نميتونيد منتقل كنيد، فقط اونايي كه امكانش هست - برخي از جداول در نسخه 465 تغيير كرده اند، ميتونيد قبل از اينكار مامبو رو ارتقا بديد و از همين ديتابيس استفاده كنيد)
هرچند كه با ارتقا براي سايت شما مشكلي پيش نمياد و كلاً اينكار به نظر من بي فايده هستش كه شما ارتقا نميديد!
ميشه دليل خودتون رو مطرح كنيد
لطفاً تاپيك به بخش مربوطه منتقل شود.
كامروا باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18162.msg96658#msg96658 date=1229513535]
[quote author=ابراهيم link=topic=18162.msg96654#msg96654 date=1229512193]
سلام
راستش منم مطمئن نيستم
يا علي
[/quote]
سلام
من هرچي فكر ميكنم نميدونم سوال شما چرا توي اين Board ارسال شده! اينجا مخصوص مشكلات ارتقا در SMF هست!
مامبو رو ميخواييد ارتقا بديد يا اينكه مشكلتون با SMF هست!؟
فكر كنم اگه اينجوري سوال بپرسيد هرگز جواب رو دريافت نكنيد.
سوالات خود را در Board مخصوص به خودشون مطرح كنيد تا مسئول زيربط به شما پاسخ بده.
من كاملاً اتفاقي اين ارسال رو ديدم. اصولاً به اين board سر نميزنم.
-----------------------------------------------------------
اگر مطالب سايت خيلي براتون مهم هستند حتما ارتقا بديد و بهترينكار ارتقا هستش و مشكلي پيش نمياد! (مشكلي هم پيش اومدش انجمن اينجاست و به شما كمك ميكنه)
اگر نميخواهيد ارتقا بديد و با اين كار مشكل داريد! دو راه داريد.
مامبو جديد نصب كنيد و مطالب رو تك تك وارد كنيد.
مامبو جديد نصب كنيد و از ديتابيس جداولي كه مي خواهيد را منتقل كنيد. (همه جداول رو نميتونيد منتقل كنيد، فقط اونايي كه امكانش هست - برخي از جداول در نسخه 465 تغيير كرده اند، ميتونيد قبل از اينكار مامبو رو ارتقا بديد و از همين ديتابيس استفاده كنيد)
هرچند كه با ارتقا براي سايت شما مشكلي پيش نمياد و كلاً اينكار به نظر من بي فايده هستش كه شما ارتقا نميديد!
ميشه دليل خودتون رو مطرح كنيد
لطفاً تاپيك به بخش مربوطه منتقل شود.
كامروا باشيد.
[/quote]
دوست عزيز فكر نداره كاملا مشهود هست كه من اشتباهي تيو اين قسمت مطلب زدم مثل اين تاپيك
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كه البته تاپيك بالايي رو زود فهميدم و زيرش نوشتم كه مديران به قسمت مربوطه انتقالش بدند و آقاي فيروزمندان لطف كردن و به قسمت مربوطه فرستادند ولي اين تاپيك رو متوجه نشدم. در هر صورت عذر ميخوام نميدونم چي شد اون دو تا ارسال رو توي اين تاپيك فرستادم .
راستش اصلا اصراري به اين كاري كه نوشتم ندارم فقط چون مامبوي من از اولين ورژنهايي كه مامبوي فارسي منتشر شد از همون موقعي كه با زند كد شده بود همين طور ارتقاءدادم تا اينجا نميدونم چرا فكر ميكنم هيچ وقت اين مامبويي كه اين همه ارتقاء دادم مثل مامبويي كه همين الان نصب ميكنم نميشه دليل خاصي هم نداره فقط فكر ميكردم شايد تازه نصب كنم بهتر باشه و بخاطر همين سوال پرسيدم در صر صورت با توصيه شما و يك ديگه از دوستان از خير اين كار گذشتم و ارتقاءدادم.
خيلي لطف كرديد ممنون
يا علي
سلام - آقا ابراهيم شما از من در انجمن قديميتر هستيد. قصد جسارت نداشتم. اگر ناراحت شديد عذر ميخوام. قبول كنيد كه يكم برام عجيب بود اين موضوع كه شما در استفاده از انجمن استاد نباشيد!
----------------------------------------------------------------------------
خوب اگه خيلي از اين موضوع ارتقا چندش داريد اينكارهايي كه ميگم رو انجام بديد تا اونچيزي كه ميخواهيد بشه.
اول بگم كه اين راه حل حالا كه ارتقا داديد شدني هستش :
0) از سايت خود يك بكاپ بگيريد تا در آينده اگه مشكل جدي پيش اومد راهي براي جبران مشكل باشه.
1) يك مامبو 465 داخل يك پوشه در هاست خود آپلود كنيد.
2) مامبو آپلود شده رو در يك ديتابيس جديد نصب كنيد.
3) از تمامي قالبها و ماژولها و مامبوتهاي سايت قبلي خود يك بسته ايجاد كنيد و در مامبو جديد تك تك نصب كنيد.
4) همچنين كامپوننتهايي كه هم اكنون در مامبو جديد خود نصب داريد را جداگانه نصب كنيد تا جداول و فايلهاي مربوطه كامپوننتها نيز ايجاد شود.(اصل همان كامپوننتهايي كه الان بر روي سايتتان نصب كرديد رو بايد در همين مامبو نصب كنيد)
5) حال به تنظيمات كاربري مامبو جديد خود برويد و از اطلاعات سرور ديتابيس رو تغيير بدهيد تا تمامي اطلاعات و تنظيمات و مطالب سايت قبلي شما به مامبو جديد متصل شود.
اگر مشكلي در مامبو جديد نبود تمامي فايلهاي مامبو قديمي رو حذف كنيد و ديتابيسي كه براي نصب مامبو جديد ايجاد كرديد را حذف كنيد.
حال شما يك مامبو 100% 465اي داريد و از فايلهاي احتمالاً قديمي و بي نياز خلاص شده ايد.
فقط تذكر ميدم كه ممكنه مشكلي پبش بياد. پس حتماً قبل از حذف تمامي فايلهاي سايت قبلي خود از سلامت سايت جديد اطمينان حاصل كنيد و هرگز تا مدت بسيار طولاني بكاپ رو حذف نكنيد تا بتونيد در صورت لزوم از اون استفاده كنيد.
برخي از تنظيمات هم كه گفتن نداره و لازم نيستش بگم. خودتون حتماً بهتر از من ميدونيد و در صورت نياز ميتونيد در انجمن مطرح كنيد تا پاسخ داده بشه.
كامروا باشيد.
سلام
حالا اين تفكر من كه مامبوي 4.6.5 كه تازه نصب بشه از مامبوي 4.6.5 بهتر هست درسته يا غير تخصصي و غلط؟
يا علي
سلام. این طور که معلومه عینا مثل همدیگه هستند.(در صورتی که خودتون در برخی فایل های خاص نسخه قبلی، تغییری ایجاد نکرده باشید ;))
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی