کمک --- کمک ---مشکل با ToolTip
سلام دوستان عزیز....
من Module Last Subjects 2.7 را نصب کردم . این مادول توپیکهای آخر فورم را اینجا تو Frontpage نشون میده.... این مادول کار میکنه ولی اشکالی که داره اینه وقتی که ماوس را روی یکی از Item ها میذارید، یک Popup Window باز میشه که معلومات زیادتر در مورد اون post به شما میده مثل " نویسنده ، تاریخ....) مشکل من اینه که این popup window که به هش میگند Toop Tip زیر post باز نمیشه بلکه پایین پایین طرف راست باز میشه و قسمتی از اون هم زیر عکس بکگراوند مادو مخفی میشه !!!! میخواستم بدونم چطوری درستش کنم ؟؟؟ از کمکتون خیلی متشکرم !!!!!!!!!!!!!
:-*
Re: کمک --- کمک ---مشکل با ToolTip
سلام
شما از چه مرورگری استفاده میکنید؟
از تنظیمات درست پارامتر ها مطمئن شو.
من با هر دو مرورگر IE & Firefox استفاده میكنم و با هرد 2 تا همین مشكل را دارم. در مورد ڵارامتر چیزی برای تغییرات جای منیو نیست ! تنها این اختیارات را دارم:
category ID = %
Count = 5
How many subjects per tab = 5
show author = realname
show single subject = no
include reply(RE) subject = yes
subject length =100
show date = yes
توی سایت جوملا و مامبو میگند كه این بستگی داره به core ToolTip كه با جوملا یا مامبو میاد.... و همچنین بدلیل RTL Template است، ولی كسی نمیگه كه چه كار باید كرد ؟؟؟؟ اگه كسی كمكم كنه ممنون میشم ..
لطفا یک عکس بذار ببینیم. چون من باهاش مشکلی ندارم.
این دو تا عکس را اینجا گذاشتم ، ببینید که وقتی کلیک روی یکی از پوستهای Last subject 2.7 میگذارید یه ویندوز باز میشه که پایین صفحه قرار داره و وقتی ماوس را تکان میدید میره زیر باکگراوند صفحه مخفی میشه !!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کمکتون متشکرم !
از مامبو انگلیسی استفاده میکنید یا فارسی؟
بعد مطالب انگلیسی میگذارید؟
نه هم برنامه فارسی هست ، هم مطالب...
ولی این عکس هایی که شما گذاشتی به جوملا انگلیسی بیشتر شباهت داره تا مامبو فارسی !