-
مشكل با جداول
سلام
من يك قالب طراحي كردم
قسمت جدول با Split كردن يك جدول به 3 قسمت Left , Right , Main رو ساختم
حالا واسه اينا ميخوام Title bar بزارم و گزاشتم ( Titlebar كه از 5 قسمت تشكيل شده )
حالا مشكل من اينجاست كه جداول سمت چپ و راست روي جدول وسط تاثير ميزاره
يعني وقتي من به قسمت Main مطلب اظافه ميكنم قسمت سمت چپ و راست به همون نسبت بزرگ ميشه
يا مثلا واسه سمت راست يا چپ ماژولي ميزارم ، Titlebar پايين صفحه Main كشيده ميشه
چي كار كنم اينا روي هم تاثير نزارن
ممنون
-
Re: مشكل با جداول
سلام...
میشه بگید از table استفاده کردید و یا DIV ؟
روی سایت نصب هست بتونیم نمونش رو ببینیم ؟
-
DIV چيه ؟ :D
فرقش با Table چيه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين لينكش
ولي من الان از يك right و left استفاده كردم
ميخواستم ببينم من اگه قرار باشه واسه قسمت سمت راست يا چپ ماژول اضافه كنم ( مثل نظر سنجي ) بايد از توي Css تعيين كنم كه Titlebar داشته باشه يا نه ؟
روش ديگه اي نيست ؟
يا اينكه نه به جاي right , left گذاشتم چند تا user بزارم توي هر user يك ماژول بزارم و هنگام طراحي titlebar واسه user ها تعيين كنم
كدومش بهتره ؟
-
برای انتخاب Titlebar باید از توی تنظیمات ماژول اقدام کنید و برای تنظیم نحوه نمایش از توابع CSS استفاده کنید.
اینکه ماژول ها رو چطور آدرس دهی کنید هم فقط به نظر خودتون و توسعه سایتتون در آینده بستگش داره.
-
منظور از " تنظیم نحوه نمایش " چيه ؟
چطوري به تنظيمات ماژول دسترسي پيدا كنيم ؟
-
سایتت لود نمیشه که بشه دید و نظر داد.
-
من الان تست كردم مشكلي نداشت
Ctrl+F5 هم زدم ، اومد
-
بفرمايين جاي ديگه آپلود كردم ، اينجا دقيقا مشكل قالب مشخصه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اين هم هاست قبلي
-
تایتل هر موقعیت ماژول داری یک بگراند هست که کلاس اون table.moduletable th هست.
شما با ادیت کردن اون میتونید به تایتلتون بک گرانید بدید...
در ضمن تایتل هر موقعیت ماژول از طریق تنظیمات خود اون ماژول تعیین میشه !
یا علی
-
۱- برای تنظیمات ماژول و نمایش یا عدم نمایش عنوان به قسمت ماژولها>ماژولهای بخش کاربری برید و هر ماژولی که مد نظر هست (باری مثال نظر سنجی) رو انتخاب کنید و تیک نمایش عنوان رو بزنید و یا تنظیمات دیگه رو اعمال کنید.
۲- ضمنا باید برای تنظیمات ماژولهای قالبتون از Table استفاده کنید. توی دریم ویور از قسمت COMON تیبل رو انتخاب کنید و ... و یا به صورت دستی از دستور Table استفاده کنید. منتها حتما عرض تیبل رو محدود و به اندازه عکسی که به صورت بک گراند در اون قرار میگیره نتظیم کنید که سایز قسمتها به هم نخوره.