مشکل در سایت دو زبانه با فایرفوکس و ie6
سلام
سایت من دو زبانه است(فارسی /انگلیسی) و زبان پیشفرض هم فارسی.
با وارد کردن آدرس سایت www .my domain name .com در فایرفوکس و ie6 صفحه اصلی سایت و منو ها به فارسی میاد ولی با کلیک بر روی هر کدام از آیتم های منوها زبان سایت انگلیسی میشود! البته اگر یک بار زبان سایت رو فارسی انتخاب کنم درست میشه ولی تا قبل از انتخاب زبان این مشکل وجود داره.در IE7 این مشکل رو ندارم .
راه حلی که به نظر خودم رسیده اینه که www .my domain name .com رو به
www .my domain name .com/index.php?lang=fa_IR
forward کنم.اگه راه حل بهتری به نظرتون میرسه لطفا بگید.در غیر این صورت لطف کنید و بگید از کجا این forward رو میتونم انجام بدم؟
مامبو من 4.6.5 و کامپوننت زبانم هم Nok Kaew V.1.6.2 است.
پاسخ : مشکل در سایت دو زبانه با فایرفوکس و ie6
سلام. برای ریدایرکت کردن باید از طریق سی پنل ، Domains --> Redirects اقدام کنید.
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
من MyDomainName.com رو به http:// www .MyDomainName.com/index.php?lang=fa_IR ریدایرکت کردم.اما بعد از اینکه Redirect میکنم دیگر در بخش کاربری سایت نمیتوانم لاگین کنم! Redirect رو که برمیدارم درست میشه...
لطفا در این زمینه هم راهنمایی بفرمایید
با تشکر
این کار راه مناسبی نیست. شما صورت مسئله رو پاک می کنید.
اگر امکانش هست ، لینک سایت رو بگذارید تا بررسی کنیم.
w w w.rayabco.com
منتظر بررسی دوستان هستم
متشکرم
نقل قول:
با وارد کردن آدرس سایت www .my domain name .com در فایرفوکس و ie6 صفحه اصلی سایت و منو ها به فارسی میاد ولی با کلیک بر روی هر کدام از آیتم های منوها زبان سایت انگلیسی میشود!
من همچین مشکلی ندیدم !
کلیک کردم و اصلا زبان تغییر نکرد !
کوکی های مرورگرتون رو چک کنید ...
یا علی
در ضمن اینجا:
فکر نمی کنید اون قالب رو کس دیگه ای طراحی کرده؟!
(مثلا آقای نوری :) )
چقدر خوب هست که کپی رایت رو هم رعایت می کردید ...
حق با شماست.درست شده ! ظاهرا مشکل از کش بوده!!
ولی یک مشکل دیگه هم در همین رابطه هست... حالا وقتی "قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو" رو فعال میکنم در بخش انگلیسی سایت با کلیک بر روی همه آیتم های منوی اصلی به جز آیتم های project و about us (که زیر منو دارد) با اینکه در بخش انگلیسی هستیم منوها فارسی میشن(معادل انگلیسیشون نمایش داده نمیشه).این رو چجوری میشه درست کرد؟
وقتی "قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو" فعال نیست این مشکل هم نیست.
(ضمنا اسم آقای نوری رو هم من از جایی پاک نکردم!تو خط اول سورس همه صفحهات اسم ایشون هست که اگر کسی view page source بزنه میبینه.حتی در قالب اصلی هم در پایین صفحات ایشون اسمشونو نزاشته بودن...)
در هر صورت باز هم از ایشون و شما متشکرم.امیدوارم این سوالم رو هم بررسی کنید چون نباید سایت رو تو این وضعیت زیاد نگه دارم....
میشه یکی از دوستان یه نظری در این رابطه بده؟
ببخشید که یکم برای این مورد عجله دارم."قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو" رو فعال کردم تا دوستان مشکل کارو ببینند.
امیدوارم تا قبل از اینکه مدیرای شرکتمون این مورد رو ببینن این تاپیک به نتیجه برسه:(
ضمنا سرور هم مامبو سرور هست و مشکل از اون احتمالا نمیتونه باشه.
منتظر راهنمایی شما هستم...
مشکل از داشتن یا نداشتن زیرمنو نیست.
چون که Rayab New هم بدون زیر منو به درستی کار می کنه .
مشکل از Itemid هست و اینکه در لینک هایی که خوب کار نمی کنند ، زبان اینطوری نوشته شده : lang,en
و در لینک های درست : en تنها.
بررسی میشه ...