-
احتیاج به کامپوننت
سلام
اگه کسی این کامپوننت هایی را که م یگم داره بزاره
نیم دونم چی سرچ کنم تو سایت درباره وبلاگ یا هرکدوم از کامپوننت های زیر و اگر نه می کردم لطفا کمک کنید
1-دادن وبلاگ به کار بر(به این صورت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
2- دادن وبسایت به کاربر(به این صورت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3-سیستم دوست یابی
4-چت روم
5-سیستم فروش مثل ای بی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
6-و یه سیستم مثل این سایت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
Re: احتیاج به کامپوننت
سلام
1- از کامپوننت MyHopmepage استفاده کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- از کامپوننت multisite میتونید استفاده کنید . البته مجانی نیست .
3- دقیقا همچین کامپوننت نوشته نشده
4- میتونید از FlashChat استفاده کنید
5- PHPShop . OcCommerce , Virtualmart
یا علی
-
در سایت mamboxchange یک جستجو بکن احتمالا به همه ی این ها می رسی
-
می دونم یم تونمک سرچ کنم ولی چی سرچ کنم آخه؟
مثلا برای مورد 6 چی سرچ کنم
؟
-
سلام
;)
کامپوننتی برای راه اندازی سایتی مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نوشته نشده .
یا علی
-
ممنون آقای فیروزمندان
ولی اون فروشگاهه پیدا نکردم تو سایت اصلی مامبو
می شه لینکش را بدید
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
با سلام
برای دوستیابی یه پورتال جدا از مامبو هست که خیلی کامله.
همه چی داره : فروم - گالری عکس - ...
اینم لینکش : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق
-
کامپوننتی برای آپلود سنتر نیست که یه ماژ.ل هم داشته باشه بیشترین دانلود ها و تازه هعای دانلود را نشون بده