عیدی سال 1388 تیم مامبولرن
سلام
با مذاکرات انجام شده با جناب فیروزمندان 10 نسخه چاپی از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نوشته نوید زراعتی(یکی از اعضا تیم مامبولرن) به 10 نفر از فعال ترین اعضا انجمن اعطا می شود.
انتخاب این 10 نفر به عهده جناب فیروزمندان می باشد که در ادامه این تاپیک معرفی می شوند.
امیدوارم این هدیه قدردانی کوچکی از اعضا فعال انجمن باشد. O0
در پایان باید متذکر بشوم این کتاب ها پس از پایان تعطیلات ارسال خواهند شد. >:D
پاسخ : عیدی سال 1388 تیم مامبولرن
سلام
آقا نويد برخي از كاربران پاسخ هاي بي موردي در برخي تاپيك ها مي دهند كه اصلا هيچ سودمنديي براي مشكل طرف نداره
لطفا اين كاربران را بر اساس درجه كاربريشان انتخاب نفرماييد
بسيار ديده شده كه مثلا طرف پاسخ كامل خودش رو در تاپيكي گرفته بعد يك نفر ديگه مياد پاسخ داده شده را كمي تغيير ميده كه مثلا درجه كاربريش بره بالا
موفق باشيد
[quote author=piroozman link=topic=19519.msg103848#msg103848 date=1237133939]
سلام
آقا نويد برخي از كاربران پاسخ هاي بي موردي در برخي تاپيك ها مي دهند كه اصلا هيچ سودمنديي براي مشكل طرف نداره
لطفا اين كاربران را بر اساس درجه كاربريشان انتخاب نفرماييد
بسيار ديده شده كه مثلا طرف پاسخ كامل خودش رو در تاپيكي گرفته بعد يك نفر ديگه مياد پاسخ داده شده را كمي تغيير ميده كه مثلا درجه كاربريش بره بالا
موفق باشيد
[/quote]
سلام. هر چند فکر می کنم طرح این مورد اینجا موضوعیتی نداشته باشه اما اگر فکر می کنید حقی قرار هست ضایع بشه می تونید موارد مورد نظرتون را با ذکر دلایل به آقای فیروزمندان ارسال کنید. :)
موفق باشید...
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی
مسلما هدیه براساس تعداد ارسال نیست و ملاک ها انشاالله صحیح است
در ضمن همه می تونن به راحتی نسخه الکترونیکیشو دانلود کنن
از اینکه اعضای تیم به فکر اعضا هستن خیلی ممنونیم
ولی واقعا بیاین یه کمی دقیق تر نگاه کنیم
اعضای بسیار فعال انجمن کسایی هستند که سوال تمامی کاربران رو می تونند جواب بدند ، برای همین پست های زیادی برای پاسخ دادند ؛
پس به نوعی استاد کار با مامبو و جوملا هستند ؛ پس اصلا نیازی به این کتاب ندارند !
حقیقت هم همینه ، حقیقتا این افراد اصلا به این کتاب نیازی ندارند .
گرچه بنده هم به این کتاب نیاز ندارم ( نه اینکه استاد مامبو باشم بلکه نیازی احساس نما کنم ) اما بهتره این کتاب به افرادی که درصدد یادگیری مامبو در انجمن فعالیت می کنند داده باشه
تا تعداد پستهای بیهودشون کم بشه و سریعتر بتونن مامبو رو فرا بگیرن
البته این نظر من بود اما وجداناً فکر نمی کنم نظر زیاد غلطی باشه ! نظر شما چیه ؟
سلام
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته.
این کتاب نسخه چاپیش به عنوان تقدیر به این دوستان داده میشه و کاربران تازه کار هم می تونند نسخه الکترونیکیشو مطالعه کنند.
موفق باشید
بسیار قدم خوبی در این خانواده بزرگ مامبولرن برداشته شده
من که منتظرم یه نسخه اونو عیدی بگیرم :-)
اگرم نشد لینکشو برای دانلود بقیه دوستان بگذارید تا همه به نحوی عیدی گرفته باشن
متشکرم
سلام. لینکش که در پست اول این تاپیک هم اومده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــلی
هو
بسیار عالی و جای تقدیر و تشکرداره
دادن و گرفتن عیدی یک سنت حسنه کهن ایرانی و بسیرا پسندیده است و اگر در انتخاب طبق گفته سایر عزیزان نیاز به موضوع هدیه هم مورد توجه قرار گیرد مفید تر خواهد بود
پایدار و سربلند باشید
سلام (نوید جان خوبی؟) عید رو پیشاپیش به شما تبریک میگم
کتاب رو تا حدودی مطالعه کردم و موارد ذکر شده رو خوندم. کتاب خوبی هست و نسبتاً کامل و میشه گفت کسی که این کتاب رو بخونه. حتی یکبار! میتونه با جوملا 1.5 به راحتی کار کنه و ... .
یا حق