-
Php-mambo Shop
سلام به دوستان
من یه سوالی در مورد این پورتال فروشگاه آنلاین داشتم میخواستم بدونم آیا نسخه فارسی این پورتال بصورت مستقل وجود داره منظور مستقل از هسته مامبوی یعنی بصورت تنها نصب بشه که احتمال مثبت بودن این سوال رو زیاد میدونم
سوال بعدیم اینه که نصبش به چه صورت هست ؟؟؟!! من اصلا نمیتونم نصبش کنم از طرفی مازول فروشگاه رو بصورت ترکیبی با هسته اصلی مامبو رو نصب کردم یعنی از قسمت مازول های نصب شده توی قسمت مدیریت قابل دیدن هست و حتی به مدیریت فروشگاه هم وارد میشم اما منتهی نمیدونم چطور صفحه اصلی فروشگاه رو ببینم یعنی نمیدونم آدرسش چیه توی لوکال شاید 20بار نصب کردم امامتاسفانه نتیجه نگرفتم لطفا یکی کمکم کنه اگه میشه یه سری اطلاعات کامل از این سیستم بدین ممنون میشم
-
Re: Php-mambo Shop
سلام
نسخه فارسی موجود مربوط به نسخه قدیمیه این کامپوننت هست . اما ما در حال حاضر روی آخرین نسخه این کامپوننت کار میکنیم و به زودی برای دانلود قرار میدیم .
راستش من ندیدم که این کامپوننت مستقل از مامبو باشه ... سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم . اگر میخوای از یک پرتال مستقل از مامبو کار کنی Oscommerce رو پیشنهاد میکنم . سایت فارسی این کامپوننت هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست .
برای نصب این کامپوننت از قسمت مدیریت ، نصب کامپوننت رو کلیک کن . آدرس فایل فشرده این کامپوننت رو بده . روی نصب کلیک کن .
برای اینکه این کامپوننت رو در قسمت کاربری ببینی در قسمت مدیریت روی Menu >> Main Menu کلیک کن . از بالا New رو بزن در صفحه باز شده Component رو انتخاب کن . از لیست کامپوننت PHP-Shop رو انتخاب کن و در قسمت name عنوانی را که میخواهید در منوی شما در قسمت کاربری ظاهر شود بنویسید . ذخیره کنید و خارج شوید .
اطلاعات کامل در مورد این کامپوننت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
آقای فیروزمندان والله چی بگم ؟؟؟!!بگم آخرشی کم گفتم بگم اند مرام معرفت بازم کم گفتم ولی با این لحاط فقط میتونم بگم خیرت قبول در مورد اون فروشگاهی که مغرفی کردین جسارتا با هاش کارکردم الان هم واسش . . .
من واقعا دیونه ترتیب مامبو شاپ شدم آقا الان روی این نسخه آخری مامبو که پتچ شده هست(اچ) کدوم کامپوننت فروشگاه روش نصب میشه ؟!! از لحاط نسخه موردی نداره ؟!! اگه میشه لینک دانلود این کامچوننت فروشگاه رو لطف کنید البته نسخه جدید این کامپوننت رو میخوام
پیشا پیش از لطف و محبت شما سپاسگذارم
-
سلام
ممنون سیاوش جان شما لطف داری ...
از همین سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونی دانلود کنی . هیچ مشکلی هم نداره و به راحتی میتونی با هاش کار کنی و ازش لذت ببری ...
راستی گفتی که " واسش .... " میشه توضیح بدی ؟ اگر اینجا نمیشه برام پیام خصوصی بفرست .
یا علی
-
اینم فارسی شده VirtueMart_1[1].0.1-
90% فارسی شده. اگه کسی کاملترش کرد و ماژولهاشو اصلاح کرد بده ما هم استفاده کنیم.
ولی همین فایلو اگه نصب کنید 90% فروشگاه فارسی میشه
-
دوست عزیز این فایل زبان مربوط به کدام سیستم فروشگاه هست من منظورتون رو متوچه نشدم؟!!! لطفا برنامه مورد نظرتون رو معرفی کنید
-
این فایل زبام متغلق به کامپوننت VirtueMart (آخرین نسخه) می باشد که من فارسیش کردم و شما می تونید با اون فروشگاهتون را فارسی کنید
-
میشه یه لینک دقیق از برنامه بدی ؟
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
[quote author=PersianIT link=topic=251.msg1203#msg1203 date=1138394146]
این فایل زبام متغلق به کامپوننت VirtueMart (آخرین نسخه) می باشد که من فارسیش کردم و شما می تونید با اون فروشگاهتون را فارسی کنید
[/quote]
با سلام و تشكر
ظاهرا لينك فايل حذف شده؟ يا اينكه ....