سلام
وقتی کسی فرم تماس با ما رو پر میکنه و می فرسته هیچی به دست من نمی رسه مشکل از چی می تونه باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
وقتی کسی فرم تماس با ما رو پر میکنه و می فرسته هیچی به دست من نمی رسه مشکل از چی می تونه باشه؟
سلام
ایمیل رو درست ست کردید ؟
به فرم تماس با ما یوزری assign کردید ؟
چک کنید ببینید در سرور شما تابع mail فعال هست یا باید حتما SMTP ست بشه ؟
یا علی
من ایمیلی که ست کردم gmail بود
من سه سوال پرسیدم و شما 1 جواب دادید !
لطفا به وقت دیگران احترام بذارید و پست ها را با دقت مطالعه کنید و جواب کامل بدید
یا علی
سلام
من SMTP v, بله کردم و از اون منوي سه تايي SMTP رو انتخاب کردم ..
پورت رو 25 دادم ! همونطوري که توي قسمت ميلز بود ... يوزر و پس ميل مورد نظر رو هم وارد کردم ولي باز هم کار نميکنه :(
چه کنم ؟
با یک نرم افزار مثل Thunderbird مشخصات داده شده را چک کنید تا از صحت آنها مطمئن شوید
موفق باشید
سلام
من طبق عکس اول مشخصات رو گرفتم و در عکس دوم گذاشتم ... يک Security Warning داد که اونو Accept کردم ...
خو الان توي اين مرحله ميمونه :(
احيانان اگه ردش هم کنم پيام عدم توانايي سرور در Secure authentication ميده ...
چطوري ميتونم درست تنظيم کنم ؟!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
ایراد به همین علته که مشخصات درست نیست
موفق باشید
خوب من مشخصات رو توي عکس گذاشتم چرا با اينها درست در نمياد ؟!:-؟
مشخصات ُsmtp شما صحیح نیست برای همین این مشکل را دارید
مشخصات smtp را خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم
موفق باشید