سلام
من میخوام smf سایتمو ارتقا بدهم اما دو تا خطا میگیره میخوام اون دستی به SMF 1.1.11 ارتقا بدم طبق توصیه هر چی گشتم لینک فایلهای ارتقا رو پیدا نکردم ممنون میشم یکی لینک اون برام بذاره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من میخوام smf سایتمو ارتقا بدهم اما دو تا خطا میگیره میخوام اون دستی به SMF 1.1.11 ارتقا بدم طبق توصیه هر چی گشتم لینک فایلهای ارتقا رو پیدا نکردم ممنون میشم یکی لینک اون برام بذاره
سلام
فایل ارتقا:
کد:http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=dlattach;topic=351341.0;attach=125962
سلام
از عنوان تاپیک چنین بر می اومد که محل فایل های آپگرید برای overwrite شدن بر روی فایل های قدیمی گفته شده اما اینطور نیست و فقط درخواست لینک دانلود فایل های آپگرید هستش .
حالا برای اینکه کسانی که مثل من سوالشون با عنوان این تاپیک یکیه سردرگم نشوند می شه بفرمائید محل فایل های آپگرید کجاست ؟ یعنی من این فایل آپگرید رو بعد از خارج کردن از حالت فشرده باید کجا آپلودشون کنم تا روی فایل های قدیمی ریخته بشوند .
متشکرم
سلام
بعد از دانلود و اکسترکت این فایلها باید اونها را روی همین فایلها با همین نام و مسیر جایگزین کنید !
یا علی
خب این فایل ها در چه پوشه هایی قرار دارند ؟ چهار تا فایل به نام های
package-info
smf_1-0-18_to_1-0-19_patch
smf_1-1-10_to_1-1-11_patch
smf_1-1-11_can_fail
در بسته آپگرید وجود داره , اما اونجوری که ظاهرا پیداست باید توی روت فروم ریخته بشن اما من ریختم درست نبود چون اخطاری مبنی بر overwrite شدن نداد !
توی حک های وی بی وقتی قراره فایل x رو در شاخه forum/includes/xml بریزیم خودشون توی پچ یا حک یه پوشه به نام forum می گذارند و داخل اون پوشه یک پوشه به نام includes و در نهایت داخل اون پوشه یک پوشه به نام xml که محتوی فایل x است , اینجوری راحت متوجه می شیم که فایل x را باید کجا بریزیم با توجه به این شیوه من تصور کردم که باید تمام فایل ها را در روت فروم بریزم که اشتباه بود .
ممنون
سلام
در حال حاضر شما از چه ورژنی از اس ام اف استفاده میکنید ؟
بفرمایید تا راه و فایل دقیق را در اختیار شما قرار بدم
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=22702.msg119076#msg119076 date=1260082879]
در حال حاضر شما از چه ورژنی از اس ام اف استفاده میکنید ؟
بفرمایید تا راه و فایل دقیق را در اختیار شما قرار بدم
[/quote]
با سلام
ورژن 1.1.10
متشکرم
سلام
لینک بالا را در بروزر خود کپی کنید و فایل را دانلود کنیدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کتید
فایل حاوی 6 فولدر و 9 فایل هست.
همگی این فایلها را روی فایلهاو فولدرهای فعلی خود overwrite کنید
( قبل از انجام این کار فراموش نکنید از فایلهای خود بکاپ بگیرید )
یا علی
متشکرم جناب فیروزمندان
من این فایل ها را روی فایل های قدیمی ریختم اما صفحه مدیریت سفید شد و مجبور شدم دوباره به پوشه قدیمی را ( بکاپ ) را جایگزین کنم .
چه اشتباهی کردم که اینطور شد ؟ وقتی وارد شدم اخطار ریسک امنیتی از وجود فایل
عذر می خوام متنم نصفه نیمه ارسال شد !
وقتی وارد شدم اخطار ریسک امنیتی از وجود فایل upgrade.php داد , اون رو هم حذف کردم اما مشکل درست نشد .
در ضمن فونت انجمن تغییر کرده , حتی الان که پوشه قدیمی را گذاشته ام .