پاسخ : مقایسه جوملا و مامبو
سلام...
من هم مثل شما مدت هاست از مامبو استفاده میکنم..
و بعد از تغییرات تیم مامبولرن این سوالات در ضهنم ایجاد شد....
و در فروم joomfa عضو شدم و اطلاعاتی کسب کردم
ولی هنوز مامبو رو ترجیح میدم...
در ضمن میتونم بگم تیم مابولرن نسبت به بقیه فروم ها فعال تر بوده و شما را بهتر کمک میکنند..
هر چند آقای علوی مدیر joomfa هم بخوبی دارن تلاش میکنند..
ولی فکر کنم ایشون به تنهایی دارن عمل میکنند..
ولی در تیم مامبولرن دوستان گروهی وارد عمل میشوند...
و پیشنهاد آخر من که درکنار مابو کار با جوملا رو شروع کنید...
قصد تبلیغ Mambolearn را ندارم و انتخاب رو با خودتان میگزارم...
[hr]
در ضمن فکر کنم بهتر است یه مقایسه کلی ، کامل و جامع در مورد جوملا و مامبو توسط مدیران منتشر بشه...
هر چند با پاسخ هایی که در سوالاتم از مدیران گرفتم
به این نتیجه رسیدم که
مامبو دارای هسته ای قدرتمند و با امنیتی بسیار بالاست
و جوملا دارای جزئیات و ماژول ها و بطور کل اکتنشن های فراوانی هست که بیشتر برای ظاهر سایت استفاده میشود
که انتخاب این دو بسته به نوع کاربری دارد...
** دو ارسال شما یکی شد
سلام
در رابطه با مقایسه بین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در طی یکسال گذشته چندین بحث در انجمن شده است که میتونید مطالعه کنید.
اگر تمایل داشتید یک خلاصه از آنها بنویسید و در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر کنید. (و یا متن را به بنده ارسال کنید تا در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر شود)
زمستانتان سپید
سلام
لینک زیر در این رابطه کمک میکنه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=23282.msg121589#msg121589 date=1262262254]
سلام
لینک زیر در این رابطه کمک میکنه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
[/quote]
سلام...
لینکی که شما دادید بسیار مفید بود ولی بیشتر توضیحات بر روی گسترش و نسخه جدید مامبو بوده و به مقایسه کامل جوملا و مامبو نپرداخته...
خیلی بهتر هست مه یک مقایسه جامع و کامل بین این دو بشود
با تشکر..
و اگر باز هم در انجمن خودتون بگردید بدون شک مطالب بهتر و کاملتری پیدا میکنید !
زمستانتان سپید
[quote author=مهدی. link=topic=23282.msg121600#msg121600 date=1262269540]
و اگر باز هم در انجمن خودتون بگردید بدون شک مطالب بهتر و کاملتری پیدا میکنید !
زمستانتان سپید
[/quote]
سلام..
مهدی جان ممنون از کمکتون...
سعی میکنم از مطالب فوق یه جمع بندی کامل کنم و اگه اجازه بدید در اختیار عموم قرار بدهیم..
[quote author=مهدی. link=topic=23282.msg121584#msg121584 date=1262261152]
اگر تمایل داشتید یک خلاصه از آنها بنویسید و در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر کنید. (و یا متن را به بنده ارسال کنید تا در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر شود)
[/quote]
خیلی هم خوشحال میشیم که کاربران به ما در جمع آوری مطالب کمک کنند.
ضمناً این تنها چند تاپیک کوچک و صفحه نخست یافتهها در این باره بود. اگر بازهم جستجو کنید شاید تاپیکهای مفیدتری هم در یافتهها بدست آورید.
زمستانتان سپید
با مطالعه لینک هایی که دادید باز هم به حرفی که در ابتدا زدم رسیدم
نقل قول:
هر چند با پاسخ هایی که در سوالاتم از مدیران گرفتم
به این نتیجه رسیدم که
و جوملا دارای جزئیات و ماژول ها و بطور کل اکتنشن های فراوانی هست که بیشتر برای ظاهر سایت استفاده میشود
و در اینجا یه کم کامل ترش میکنم...
دارای ماژول ها و کامپونت ها و قالب های کمتری میباشد
و
جوملا دارای هسته مامبو بوده که با تغییرات بصورت جوملا در اومده
جوملا دارای جزئیات و ماژول ها و قالبها و بطور کل اکستنشن های فراوانی هست که بیشتر برای ظاهر سایت استفاده میشود
حال من یک سوال دارم
آیا گروه برنامه نویس قادر به تبدیل کامپونتها و ماژول های جوملا برای استفاده مامبو نیست؟
اولاً یه مورد رو اصلاح کنم که شما فرمودید!
جوملا 1 کاملاً با مامبو همسان بود و به مرور جوملا هسته خود را تغییر داد. در نسخه 1.5 مقداری تغییر کرد و در نسخه 1.6 تغییرات بیشتر خواهد شد.
با آمدن مامبو 4.7 و در نهایت 5 تفاوت چمشگیری در مامبو خواهید دید. roadmap هر دو سیستم گویای مسائل بسیاری هست.
[quote author=trisha link=topic=23282.msg121623#msg121623 date=1262292021]
آیا گروه برنامه نویس قادر به تبدیل کامپونتها و ماژول های جوملا برای استفاده مامبو نیست؟
[/quote]
هیچکاری نشدنی نیست، مگر اینکه فقط خدا بداند در آن علم. (مثل معجزات الهی)
قبلاً بارها اکستنشنهای جوملا به مامبو بازنویسی و آماده شده است!
زمستانتان سپید