تغییر در بکگراند قالب SinaGlass
سلام
خسته نباشید
بنده از قالب SinaGlass استفاده می کنم
در حال حاضر بصورت پیشفرض دو بکگراند در پشت این قالب هست. من می خواهم بکگراند وسط که گل کوچکتری هست رو کلا حذف کنم و بکگراندی که گل بزرگتری دارد و در حاشیه ها هست را تغییر دهم! وقتی بکگراند وسطی را حذف میکنم بکگراند حاشیه ها جای وسطی را هم می گیرد!
حال چطور بکگراندوسطی را طوری حذف کنم که بکگراند حاشیه ها جای وسطی را هم پر نکند؟
ممنون
پاسخ : تغییر در بکگراند قالب SinaGlass
سلام
آدرس سایت رو لطفاً بفرمایید تا بشه بهتر راهنمایی کرد و متوجه منظور شما شد. (در صورتی که در لوکال هستید لینک دانلود قالب رو بفرمایید)
زمستانتان سپید
[quote author=مهدی. link=topic=24129.msg125035#msg125035 date=1265394588]
سلام
آدرس سایت رو لطفاً بفرمایید تا بشه بهتر راهنمایی کرد و متوجه منظور شما شد. (در صورتی که در لوکال هستید لینک دانلود قالب رو بفرمایید)
زمستانتان سپید
[/quote]
ممنون از پاسختون
بنده قالب رو از اینجا دریافت کردم و در لوکال نصب کردم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر دقت کنید این قالب در زمینه وسط این بکگراند رو دارد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در حاشیه های قالب این بکگراند رو:
حالا بنده می خوام بکگراند وسط رو حذف کنم و در فایل ایمیج قالب حذفش می کنم ولی مشکل اینجاست که وقتی حذفش می کنم بکگراند حاشیه ها جای وسط رو هم پر می کنند درحالی که بنده می خواهم بکگراند وسط حذف بشه بدون اینکه بکگراند حاشیه ها وسط رو هم پر کنند. (در واقع می خواهم فقط بکگراند حاشیه ها باقی باشن و وسط بکگراندی که عکسش رو قرار دادم نباشه)
ممنونم
روزگارتان سلامت
در فایل body_rtl.css آیدی زیر را پیدا کنید.
کد موجود در این فایل:
کد:
#pc-main
{
background-repeat: repeat;
background-position: center center;
vertical-align: top;
background-image: url(../images/bk.png);
}
این کد را به شکل زیر تغییر دهید:
کد:
#pc-main
{
vertical-align: top;
background-color: #FFFFFF;
}
بجای اون رنگ سفید میتونید هر رنگ دیگری رو قرار بدید.
زمستانتان سپید
ممنون از راهنماییتون
با این کار مشکل حل می شه ولی یک مشکل کوچک دیگه بوجود می آید
حشایه کناری سمت چپ قالب ناپدید می شه!
به عکسهای زیر توجه کنید:
قبل از تغییر در کدی که فرمودید:
[img width=640 height=284]http://www.tehranpic.net/images/jknya7349qlenotlucyr.jpg[/img]
این هم بعد از تغییر:
[img width=640 height=338]http://www.tehranpic.net/images/o1zt6ly2v69iem7wm2u.jpg[/img]
ممنون می شم راهنمایی بفرمائید
در کدی که بهش اشاره کردم و تغییر دادید هیچ ارتباطی به حاشیه سمت چب نیست!
احتمالاً شما قبلاً و یا هنگام تغییر در سورس تغییر دیگری را اعمال کردید که چنین مشکلی پیش اومده.
بنده چک کردم و مشکلی نبود. اگر نیاز هست تصویر بزارم بفرمایید.
یکبار قالب را کلاً حذف کنید. قالب را از سایت مربوطه دریافت کنید و فایل اشاره شده را طبق دستورالعمل ویرایش نمایید. نباید مشکلی باشد.
زمستانتان سپید
سلام دوست عزیز
متوجه خطام شدم!
کدها رو نگاه کردم و یک { اضافه گذاشته بودم و به همین دلیل اون مشکل پیش می آمد
ممنون از راهنماییتون
روزگارتان سلامت
یا علی
فكر كنم جاي نامناسبي براي طرح سوال من نباشه.
من مي خوام بك گراند قالب سينا گلس رو يه عكس ثابت بذارم كه تمام پس زمينه رو بگيره و با بالا و پايين بردن مطالب جابجا نشه.
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.
آيا راهي وجود داره؟
سلام
لطفا لینک وبسایتتون رو قرار بدید تا دقیقا به شما بگیم کجا رو به چه صورت ادیت کنید
یا علی
خيلي متشكرم از لطف شما.
اين هم لينك:
** هایپرلینک حذف شد