معرفی 2 کامپونت جدید (Flash)
امروز دو کامپوننت جدید و البته جالب در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای دانلود معرفی شد.
اولین کاموننت مربوط به ساختن یک گالری تصویر با Flash است که به نظرم خیلی جالبه. با این وجود من هنوز "PonyGallery" دانیال طاهرزاده رو ترجیح میدم.
لینک دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دمو: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دومین کامپوننت که قبلا بعضیها اون رو میخواستن، کامپوننتی برای ساختن یک گالری از انیمیشنهای فلش هست. البته این کامپوونت برای بازیهای فلش نوشته شده ولی فکر میکنم با کمی تغییر بشه ازش برای ساختن گالری فلش استفاده کرده.
لینک دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دمو: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توجه:
1- معرفی این دو کامپوننت لزوما به معنی تایید آنها نیست. ممکن است نصب کامپونتها یک ریسک امنیتی باشد! (ممکن هم هست نباشد)
2- امکان دارد این دو کامپوننت با مامبو ورژن (4.6) سازگار نباشد. (اگر مایلید سایتتان را به روز کنید، کمی صبر داشته باشید!!)
پاسخ : معرفی 2 کامپونت جدید (Flash)
سلام
اين كامپوننت خيلي عاليه كسي امتحان كرده ببينه مشكلي پيش مياد يا نه ؟
چرا جوملا همچين كامپوننت هاي قشنگي و كاربردي داره در حالي كه مامبو قديمي تر از اون هستش و جوملا چند وقتي بيشتر نيست كه اومده؟
[quote author=webpen link=topic=2539.msg15221#msg15221 date=1160050189]
اولین کاموننت مربوط به ساختن یک گالری تصویر با Flash است که به نظرم خیلی جالبه. با این وجود من هنوز "PonyGallery" دانیال طاهرزاده رو ترجیح میدم.
[/quote]
کامپوننت گالری تصاویرش خیلی جالبه!!
من که خوشم اومد ولی آیا میشه تصاویر گالری رو ذخیره کرد ؟ (متاسفانه تصاویر رو تبدیل به فلش می کنه که این اصلاً خوب نیست؟!)
بهمنی
با وجود عدم رعایت حقوق مؤلف، برای برخی مزیت است!!
سلام
یه فایل زیپ می ده بنام expose_RC1_small_edition_all
داخلش یه فایل زیپ دیگه داره که برای نصب کامپوننت باید اینو آدرس دهی کنید
البته من نصب کردم ولی پسورد برای ورود می خواد!
کی می دونه پسوردش چیه؟
یاسر جان کدوم یکی رو میگی؟
اگه امکانش هست اینارو تو قسمتهای اصلی دانلود سایت هم قرار بدبد ممنون ....
بعد از انجام بررسی های لازم و تست توسط تیم در صورت کارکرد صحیح حتما روی سایت قرار میگیره.
[quote author=یاسر link=topic=2539.msg15275#msg15275 date=1160090252]
یه فایل زیپ می ده بنام expose_RC1_small_edition_all
.
.
.
کی می دونه پسوردش چیه؟
[/quote]
اولی رو می گم. کسی می دونه قصه این پسورده چیه؟
من تست کردم پسورد نداشت!
کسی این مشکل رو داره؟