مشکل با ورود به قسمت مدیریت
با سلام
دوستان من توی جوملا تازه کارم ،
امروز میخواستم به سایت سری بزنم که هر چند بار یوزر و پسورد را وارد کردم هیچ اعمالی نشد و نتوانستن به صفحه مدیریت جوملا ورود کنم ! از سیستم های دیگه هم تسط کردم نشد ، مطمعنم که پسورد را درست میزنم ، ممنون میشم کمکم کنید :-[
پاسخ : مشکل با ورود به قسمت مدیریت
اگه دسترسی به FTP دارید فایل کانفیگ خود رو باز کنید یوزر و پسورد شما اونجا هست.
ممنون اروین جان ولی یوزر و پس من درسته ، وقتی یوزر و پس را اشتباح وارد میکنم خطا میده که یوزر و پس اشتباست ولی با پس اصلی هیچ تغییری اعمال نمیشه ! همون صفحه ورود دباره باز میشه !!! خیلی تو انجمن گشتم ولی بازم به جوابم نرسیدم ممنون میشم کمکم کنید بد طور گیر کردم :'(
راستی من مشکلی با ورود به plesk ندارم ، نمیخوام جوملا را پاک و یا دوباره نصب کنم
نقل قول:
ممنون اروین جان ولی یوزر و پس من درسته ، وقتی یوزر و پس را اشتباح وارد میکنم خطا میده که یوزر و پس اشتباست ولی با پس اصلی هیچ تغییری اعمال نمیشه
بالاخره یوزر و پسورد اصلی رو داری یا نه؟
اگه داری پس چرا می گی که وقتی اشتباه می زنم ارور میده . !!!!
و از کجا می دونی که پسورد اصلیت همونی هست که الان داری. خب اگه صحیح باشه که وارد می شه .
و نیازی هم به نصب و یا حذف جوملا ندارید.
یوزر و پس اصلی رو دارم ، وقتی یوزر admin با پس همیشگیشو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و صفحه دوباره بار گزاری میشه ! برای تسط یوزر و پس اشتباه وارد کردم اررور داد !!!
از این روش پس ادمین را دباره فراخانی کردم ولی بازم مشکلم برطرف نشد ! نمیتونم وارد صفحه مدیریت بشم !
/index.php?option=com_user&view=reset
این آموزش رو مشاهده کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دبدم ممنون از پستت ولی من مشکلی با ورود به سی پنل ندارم ! یوزر و پس در کانفیگ درست بود !
حالا دیگه مطمعنم که یوزر و پس صحیح میباشد ولی بازم نمیتونم وارد صفحه اصلی مدیریت جوملا بشم ! ممنون میشم کمکم کنید ! راهی دیگه .........
سلام
[quote author=erwin link=topic=30811.msg152725#msg152725 date=1291653418]
اگه دسترسی به FTP دارید فایل کانفیگ خود رو باز کنید یوزر و پسورد شما اونجا هست.
[/quote]
دوست عزیز یوزر و پسورد برای ورود به مدیریت در فایل configuration.php نیست
یوزر و پس دیتابیس و اطلاعات کلی در این فایل هست
برای تغییر پسورد این اموزش رو مطالعه کنید
کد:
http://www.wiki.mambolearn.com/index.php/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_%D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3
شاد و سلامت در پناه ایزد