با سلام
متاسفتنه نیمی از لینک های قسمت دانلود مامبولرن کار نمی کند و آدم باید مدتی به دنبال لینکها در تالار بگردد
تقاضا دارم که لینک های سایت را اصلاح نمایید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
متاسفتنه نیمی از لینک های قسمت دانلود مامبولرن کار نمی کند و آدم باید مدتی به دنبال لینکها در تالار بگردد
تقاضا دارم که لینک های سایت را اصلاح نمایید.
کدوم لینک ها کار نمیکنند؟؟؟
توی تالار یک جستجو بزنید می بینید که عده زیادی دنبال فایلهای همین سایت هستن که معمولا اقای فیروزمندان یک لینک دیگه بهشون میده
مثلا:
JSCOOK
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که وقتی دکمه دانلود را بزنیم پیغام زیر را می بینیم :
The document is being edited/updated by an user and is unavailable at this moment.
و چندین لینک دیگر
[quote author=PersianIT link=topic=3443.msg20976#msg20976 date=1165590958]
با سلام
متاسفتنه نیمی از لینک های .......
[/quote]
خوب ما اینهمه فایل داریم! این یه دونشون! بقیه هم داره یا همین 1 دونست؟!؟!؟!!
ما هر فایلی روی سایتمون هست، توی سایت اصلی پروژه مامبولرن هم هست:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از اینجا هم میتونید دانلود کنید.
آقا رادمهر من حرف شما را قبول دارم
ولی چرا کاربران را سرگردون کنیم
یک کاربر عادی مامبو که نمیتونه بفهمه که تمام فایل های شما در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود است
آقا محمد من با این مشکل زیاد توی سایت مامبولرن برخورد کردم که مشکل دانلود داشته ولی الان دقیقا یادم نیست چه فایلهایی بودند ولی زیاد بودند
من برای اطلاع رسانی گفتم شاید شما خبر ندارین ولی شما خصمانه برخورد می کنید.
موفق باشید
[quote author=PersianIT link=topic=3443.msg21017#msg21017 date=1165606881]
آقا رادمهر من حرف شما را قبول دارم
ولی چرا کاربران را سرگردون کنیم
یک کاربر عادی مامبو که نمیتونه بفهمه که تمام فایل های شما در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود است
آقا محمد من با این مشکل زیاد توی سایت مامبولرن برخورد کردم که مشکل دانلود داشته ولی الان دقیقا یادم نیست چه فایلهایی بودند ولی زیاد بودند
من برای اطلاع رسانی گفتم شاید شما خبر ندارین ولی شما خصمانه برخورد می کنید.
موفق باشید
[/quote]
اين مشكلات در اكثر مواقع به دليل قطع شدن سرورهاي MamboXchange هست و ربطي به مامبولرن نداره....
اما در هر صورت ممنون هستيم از اطلاع رسانيتون در مورد اين مشكل !
ميگم با اينكه اكثر فايل ها كوچيك هستند نميشه يه هاست مجاني يا رو خود هاست مامبولرن همه فايل ها آپلود بشن؟
تو سايت سابق برنامه نويس خود اعضا ميتونستند همراه پست هاشون فايل هاي zip و rar هم آپلود كنند، البته با محدوديت حجمي
البته اون سايت مشكلش اين بود كه فايل ها بعد از يه مدت پاك ميشد
ولي ميشه تو مامبولرن پاك نشه، البته ميگم، چون اكثر فايل ها كوچيك هستند اين رو پيشنهاد كردم، درسته كه قطره قطره جمع گردد تا سرور بتركد، ولي يه كاريش ميشه كرد
نه؟ مثلا با 10 تا اكانت مجاني پرشين گيگ
مثلا:
mambolearnFiles1.persiangig.com
mambolearnFiles2.persiangig.com
....
mambolearnFiles10.persiangig.com
كه به صورت رندم يا دستي فايل ها رو يكي از اين فضا ها قرار بگيره، 10 تا اكانت ميشه 1 گيگ، فضاي كمي نيست، ميتونيم از سرويس هاي مجاني جاهاي ديگه هم استفاده كنيم
البته شما بهتر از من ميدونيد مشكلات و خوبياش رو
موفق باشيد
واسه كمكاتون ممنون
يا علي
persiangig جای جالبی برای گذاشتن یک سری فایل های اصلی مامبو نیست
موفق باشید
نويد جان ميگم چيزه... اون persiangig فقط مثال بودشا.... ;)
يا علي