سلام.... می خواهم بازدیدکنندگان سایت بتوانند روی هر مطلب نظرشان را اعلام نمایند...چطور می تونم این امکان را ایجاد کنم؟؟؟؟ خود جوملا دارد یا ماژول خاصی باید دانلود کنم؟؟چه ماژولی؟؟؟لینک بدهید ممنون میشوم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.... می خواهم بازدیدکنندگان سایت بتوانند روی هر مطلب نظرشان را اعلام نمایند...چطور می تونم این امکان را ایجاد کنم؟؟؟؟ خود جوملا دارد یا ماژول خاصی باید دانلود کنم؟؟چه ماژولی؟؟؟لینک بدهید ممنون میشوم
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه فارسيش هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]هست كه از بخش دانلود جوملا فارسي مي تونيد بگيريد
موفق باشيد
سلام از udjcomment استفاده کردم این خطا را می دهد...
Fatal error: Call to undefined function checkdnsrr() in C:\wamp\www\joomla-shora\modules\mod_udjacomments\helper.php on line 115
چرا؟چکار کنم رفع شود؟
سلام از udjcomment در سایت انگلیسی هم استفاده کردم این خطا را می دهد...
Fatal error: Call to undefined function checkdnsrr() in C:\wamp\www\joomla-shora\modules\mod_udjacomments\helper.php on line 155
سلام
اين افزونه شامل ماژول و كامپوننت هست
از نصب هر دو مورد اطمينان حاصل كنيد
موفق باشيد
از همین سایت که گرفتم 2 تا بود هم کامپوننت هم ماژول که جفتشو نصب کردم ...ماژول را تنظیماتش را درست کردم اما کامپوننت را تغییری ندادم و فقط نصب کردم...از سایت انگلیسی هم کامپوننت را مه نصب کردم خودش یک ماژول ایجاد کرده بود و ماژول را تنظیم کردم کامپوننت را نه فقط نصب کردم... نمی دونم چرا این مشکل را می دهد!!!اشکال از چیه؟
سايت بالا نمياد و فقط پيغام ظاهر ميشه يا اينكه فقط پيغام رو مي بينيد؟
منظورتونو نفهمیدم... کامپوننت و ماژول تنظیم شده و ماژول در پایین هر مطلب نمایش داده میشود ... اسم و ایمیل و نظر را می نویسم وقتی روی دکمه سابمیت کلیک می کنم در یک صفحه سفید این پیغام را می بینم
چرا از جی کامنت استفاده نمیکنید ؟
به نظرم بهترین کامپوننت حال حاضر در مورد ایجاد سیستم نظرات jcomment باشه
دوستان اگر در مورد مشکل بالا راه حل ارائه فرمایند ممنون میشم...در ضمن دوست عزیز جی کامنت نسخه فارسی داره که بی نقص باشه؟؟؟لینکهای مربوط را قرار بدهید لطفاً(فارسی اگر نبود انگلیسی خیلی ممنون)...یه توضیح مختصری هم در مورد استفاده بدهید که دیگه نور علی نور میشه ...خیلی متشکر از همه