-
منوی آبشاری
چند سوال کوچولوی
1 - چطور میشه منوی های بالا رو آبشاری کرد ؟ ( اسم ماژول ) ( حدالامکان چک شده توسط خودتون ، راحت تر باشه )
2- چطور میشه یه عکسی که توی یه مطلب هست رو به یک مطلب(توی سایت خودت ) لینک کرد ؟ ماژول خاصی باید نصب کنم ؟
این هم آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشاپیش ممنونم از صبر و بردباری و راهنمایی های سودمند شما
-
سلام
1- در مديريت ماژول نمايش زير منو رو فعال كنيد.(ماژول مربوط به منو رو پيدا كنيد اين گزينه رو فعال كنيد)
2- زماني كه تصوير رو وارد مي كنيد اون رو لينك دارش كنيد و آدرسي رو كه مي خواييد بعد از كليك بره اونجا رو تعيين كنيد.(آيكن يك زنجير هستش)
موفق باشيد
-
مهندس جان ، فکر نمیکنید توضیحتون خیلی نا واضح بود ؟
به نظر شما در ماژول های نصب شده اولیه روی جوملا ، ماژول آبشاری کردن منوها رو داره که شما این توضیح رو دادید ؟ در ضمن من ماژولی بره اسم (( منو )) برای سایت پیدا نکردم . ولی برای مدیر بود .
راهنمایی شفاف تر .ممنون
-
دروود
مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > منو اصلی > نمایش زیر منو ها رو فعال کنید
در هنگام انتشار مطلب ادرس تصویر رو از سایت دیگر رو بردارید و روی تصویر زنجیر در ادیتور جوملا خودتون کلیک کنید و ادرس رو وارد کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
آقا مرصاد ، میشه این زحمتشو خودتون بکشید داداش . من به همین آدرس رفتم . فعال بود .
آقا من مشکلم اینه یه منوی میخوام بسازم .مثلا ((( سفارش پنل ))) وقتی کاربر سایت مواس رو روش برد ، اتومات منوی آبشاری باز بشه چند تا آیتم دیگه رو نشون بده که خود اون آیتم ها باز به صفحاتی لینک بشن . همین .
مثلا ===>
منوی 1 - سفارش پنل
1-1 پنل ادارات
1-2 پنل مدارس
1-3 پنل حرفه ای
اینجوری منظورمه ؟ آیا باید ماژول نصب کنم ؟
پیشاپیش ممنون از این همه صبر و شکیبایی شما تیم جوملا فارسی
-
قالب شما امکان ایجاد منو ابشاری رو نداره
یا باید از افزونه استفاده کنید
یا از قالب هایی که این امکان رو داشته باشند
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
خوب داداش منم از هون اول گفتم باید چه ماژول یا کامپوننتی نصب کنم دیگه .
اگه یک ماژولی که خودتون امتحان کردین رو بهم معرفی کنین خیلی ممنون میشم .
-
سلام
از اين كامپوننت استفاده كنيد
نسخه 1.5 اون در دايركتوري افزونه هاي جوملا فارسي هستش.
اما براي 1.7 هنوز ترجمه نشده.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
-
همین رو نصب کنم روی 1.7 به نظر شما جواب میده داداش ؟
-
بله. اين كامپوننت رو من براي 1.5 تست كردم و جواب داده
بهمراه كامپوننت يك ماژول هم داره
كار باهاش هم راحته و تصويري همه چيز رو توضيح داده
حتي منو هاي شما رو با افكت هاي جاوا اسكريپت هم نمايش ميده
موفق باشيد