عدم تغییر با کلیک بر public_html در file manager
با سلام
- من پلان ahmadkazemi.com را گرفته ام و از طریق ip هایی که داده شده به cpanel دسترسی دارم و از طریق ftp فایل زیپ مامبو mambo4.6.1p را در پوشه public_html قرار داده ام لطفا در موارد زیر راهنمایی کنید :
1- چرا در ( cpanel --> file manager ) جهت رویت و extract فایل مذکور ( فایل زیپ mambo4.6.1p ) وقتی روی public_html کلیک می کنم هیچ تغییری مشاهده نشده و اصلا فایلی را نشان نمی دهد ؟
* در این خصوص من چگونه باید داخل public_html شوم و چطور می توانم فایل زیپ مامبو mambo4.6.1p موجود را extract نموده تا شروع به نصب مامبو نمایم ؟
2- اصولا چطوری می توانم یک فایل تست مثلا info.php را در این پلان مشاهده ( load ) کنم . آیا از طریق ip هایی که برای تغییر dns داده شده این کار شدنی است ؟
متشکرم
پاسخ : عدم تغییر با کلیک بر public_html در file manager
1- شما بر روی آیکون اون کلیک کنید (پوشه زرد)
2- خیر این امکان رو شما ندارید و Alias برای این کار تعریف نشده
اما این موضوعات از مشکلات سرور ما نیست، پیشنهاد میکنم آموزش Cpanel رو یکبار مطالعه کنید! (قبلا تو انجمن گذاشته بودند)
[quote author=a_fallahi link=topic=3903.msg23895#msg23895 date=1167748906]
2- اصولا چطوری می توانم یک فایل تست مثلا  info.php  را در این پلان مشاهده ( load ) کنم . آیا از طریق ip هایی که برای تغییر dns داده شده این کار شدنی است ؟
[/quote]
شما میتونید از این الگو برای دیدن محتویات public_html استفاده کنید :
/http://IPADDRESS/~username
البته برای نصب مامبو از این راه استفاده نکنید که به مشکل بر میخورید . بعد از تغییر  DNS های دامین ( که هنوز تغییر نداده اید ) میتوانید از طریق آدرس دامینتون میتوانید به راحتی با مامبو کار کنید
اینجا میتونید با Cpanel بیشتر آشنا بشید » [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر مسئله دیگه ای هم هست لطفا بپرسید . :)
پاسخ : پاسخ : عدم تغییر با کلیک بر public_html در file manager
[quote author=Amir H link=topic=3903.msg23924#msg23924 date=1167760484]
[quote author=a_fallahi link=topic=3903.msg23895#msg23895 date=1167748906]
2- اصولا چطوری می توانم یک فایل تست مثلا info.php را در این پلان مشاهده ( load ) کنم . آیا از طریق ip هایی که برای تغییر dns داده شده این کار شدنی است ؟
[/quote]
باتوجه به تغییر DNS های دامین که تغییر داده شده اند که مشخصات مربوط به 'ahmadkazemi.ir' در زیر آمده است :
(
% This is the IRNIC Whois server.
% Note: this output has been filtered.
% Information related to 'ahmadkazemi.ir'
domain: ahmadkazemi.ir
remarks: (Domain Holder) DANA Network
remarks: (Domain Holder Address) 2nd Floor, No.8, Shahrood Alley, Ferdowsi Sq., Tehran, IR 1599936911
admin-c: nic16736h21
tech-c: nic16736h21
zone-c: nic16736h21
nserver: Ns9.boostserver.com
nserver: Ns10.boostserver.com
source: NICIR # Filtered
person: Mohammad Ali Babaee
remarks: ---
address: West Janbazan Ave., Golestan St., Front of park Fadak, Fadak building, No. 307/4 Floor 3
e-mail: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
phone: +98-021-77825344-5
fax-no: +98-021-77825344-5
nic-hdl: nic16736h21
source: NICIR # Filtered
)
چرا هنوز از طریق این آدرس دامین 'ahmadkazemi.ir' نمی توانم با مامبو کار کنم ؟
[/quote]
پلن شما برای ahmadkazemi.com بود یا ahmadkazemi.ir ؟
برای هر دو ahmadkazemi.com و ahmadkazemi.ir و از طرف مدیریت مامبو سرور گفته شده بود که :
حتما DNS های دامین خود را براساس Nameserver های جدید که در ذیل ذکر شده است تنظیم نمایید:
NameServer1: Ns9.boostserver.com(208.64.28.243 )
NameServer2: Ns10.boostserver.com(208.64.28.244 )
ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لينك بالا رو ببينيد
DNS شما روي NS4.DNS-DIY.COM ست شده !
با DNS : ahmadkazemi.ir که براساس Nameserver های جدید که در ذیل ذکر شده است تنظیم شده چطور :
NameServer1: Ns9.boostserver.com(208.64.28.243 )
NameServer2: Ns10.boostserver.com(208.64.28.244 )
ممنون
وارد cPanel بشید
روی گزینه Parked Domain بزنید
جلوی New Domain Name بنویسید ahmadkazemi.ir
و دکمه Add رو بزنید.
ضمن عرض سلام ، تشکر و خسته نباشید موارد گفته شده انجام شد
ولی برای نصب مامبو روی dns: ahmadkazemi.ir بر روی سرور هنوز مشکل دارم . همانطور که میدانید :
پلان من برای dns: ahmadkazemi.com و dns: ahmadkazemi.ir می باشد ولی تغییرات لازم برای dns: ahmadkazemi.ir انجام شده و اقدامات زیر را برای نصب مامبو با این dns انجام دادم :
1- extract مامبو در شاخه public_html
2- پرمیشن فایلها و فولدرها مطابق آموزش ( قابل ویرایش ) و register_global off
3- ایجاد بانک بنام ahmadkaz_a بدون یوزر و پسورد
4- در هنگام نصب :
host name: localhost
mysql username: ahmadkaz
mysql password: پسورد دسترسی به کنترل پانل ( با توجه به بند 3 ، مجبور بودم وارد کنم چون پیغام پسورد غلط است را میداد ! )
verify mysql password: پسورد دسترسی به کنترل پانل
mysql database: ahmadkaz_a
,.... تا به مرحله آخر که view site یا administrator می آید .
پس از حدف پوشه installation برا ی دیدن سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را که می زنم پیغام زیر می آید :
This site is temporarily unavailable.
Please notify the System Administrator 2
در فایل configuration.php :
1- تمام اطلاعات مربوط به host name و mysql username و ....مطابق آنچه که هنگام نصب وارد کردم بود
2- خط : $mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را به $mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییر دادم هیچ فرقی نکرد فقط لوگوی مامبو با همین خطا می آید
با توجه به اینکه تمام تاپیک های مربوطه را در انجمن خواندم ، الان نمیدانم اشکال کارم واقعا کجاست ؟
نظر به اینکه بنده تجربه نسبتا خوبی در نصب مامبو روی سرور ویندوز ( البته لوکال ) دارم و همچنین ضرورت دارد سایت جهت قرار گرفتن در اینترنت هرچه سریعتر عملیاتی شود
خواهشمندم نسبت به رفع مشکل مذکور کمک و راهنمایی های لازم را همچون گذشته ارائه نمایید .
بسیار متشکرم