پاسخ : اشكال در گالري داتسو
[quote author=sadatian link=topic=3990.msg24500#msg24500 date=1168280652]
با سلام
همانگونه كه شما نيز در ساي خود(مركز مشاوره روانشناسي) بنظرم اين كار را در گالري خود كه همان كامپوننت داتسو است انجام دادهايد.
[/quote]
به گفته خودتون این کامپوننت داره به خوبی روی سیستم من کار میکنه!!!!!
پس کامپوننت مشکل نداره
پاک کن یه بار دیگه بریز ;D
پاسخ : مشكل با گالري داتسو
سلام
من منظورم اين نبود كه كامپوننت مشكل داره. مطمئن هستم كه درسته. اين اشكال هم مشكلي در اجراي اين گالري براي من بوجود نياورده است. ولي ميخواهم هيچ مشكلي با آن نداشته باشم. چندين بار نصب كردم ولي فايده نداره. پريميشن ها را فول كردم براي كل فولدرها و ساب فولدرها و فايلهايش ولي باز هم فايده اي نداشت. پس از نصب هم هيچ پيغام خطايي نميده و ميگه همه چيز بطور صحيح نصب شد.
يك سئوال: وقتي اين كامپوننت نصب ميشه چه فولدرهايي يا ساب فولدرهايي بايد "قابل نوشتن كامل" باشند تا مشكلي بوجود نياره؟
ممنون
فولدرهای پیشفرض برای نصب باید قابل ویرایش باشند!
جالبه!
من تست کردم مشکلی نداشت! اما خط 146 و 358 هر دو شکل هم هستند!
شما خط 358 رو پاک کنید احتمالا درست میشه
تو نسخه انگلیسی هم همینطور هست ولی نمیدونم من و چند تن از دوستانی که روی این پروژه کار کردیم به این مشکل بر نخوردیم
الاایهال اون خط رو پاک کنید درست میشه
اون در حقيقت ترجمه كلمه upload هست.درسته؟ اگه پاك كنم كلمات آپلود در اين كامپوننت مشكل نميخوره؟
[quote author=محمد link=topic=3993.msg24528#msg24528 date=1168315945]
اما خط 146 و 358 هر دو شکل هم هستند!
شما خط 358 رو پاک کنید احتمالا درست میشه
[/quote]
خیر مشکلی پیش نمیاد
شما خط 358 رو کلا پاک کنید.
ممنون
مشكل حل شد. خسته نباشيد.
سلام
با تشكر از آقاي رادمهر كه مشكل مرا در گالري داتسو حل نمودند و تاپيك زير را قفل كردند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ادامهي تاپيك بالا:
يك مشكل ديگه. و آن هم سطح دسترسي در گالري داتسو است.
من ميخواهم برخي از گالريها فقط براي اعضا قابل نمايش باشند. كامپوننت داتسو را زير و رو كردم ولي گزينهاي براي اين منظور نداشت. اگر ممكنه راهنمايي كنيد.
با تشكر
[quote author=hamkhooneh.com link=topic=3993.msg28066#msg28066 date=1171024138]
سلام
با تشكر از آقاي رادمهر كه مشكل مرا در گالري داتسو حل نمودند و تاپيك زير را قفل كردند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ادامهي تاپيك بالا:
يك مشكل ديگه. و آن هم سطح دسترسي در گالري داتسو است.
من ميخواهم برخي از گالريها فقط براي اعضا قابل نمايش باشند. كامپوننت داتسو را زير و رو كردم ولي گزينهاي براي اين منظور نداشت. اگر ممكنه راهنمايي كنيد.
با تشكر
[/quote]
خوب این سوال شما چه ربطی به اون تاپیک یا همین تاپیک داره؟؟؟؟؟
این موردی که فرمودید نه به تغییر نام کامپوننت مربوط میشه نه مشکل داتسو!!!
شما دیگه با حدود 300 پست چرا؟؟؟
بازم باید قوانین رو به شما یاد آور بشیم؟؟؟
ما از شما قدیمی ها انتظار بیشتری داریم.
سوال شما به هیچکدوم از این 2 تاپیک ارتباطی نداره!
شما وقتی یک گالری میخوای بسازی وقتی عنوان و توضیحات و ... گالری رو داری وارد میکنی اون پایین صفحه گزینه دسترسی هست!