من می خوام که فونت بالای منوی اصلی رو تغییر بدم
این رو می دونم که باید فایل css رو تغییر بدم من هر جای آن که فونت arial بود رو بو فونت دلخواه تغییر دادم
ولی فونتم تغییر نکرد
اشتباده کارم کجاست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خوام که فونت بالای منوی اصلی رو تغییر بدم
این رو می دونم که باید فایل css رو تغییر بدم من هر جای آن که فونت arial بود رو بو فونت دلخواه تغییر دادم
ولی فونتم تغییر نکرد
اشتباده کارم کجاست ؟
با سلام
از چه فونتی میخواهید استفاده کنید؟
یکبار ctrl+F5 بگیرید و اگر درست نشد لینک سایت رو قرار بدید.
یا علی
از فونت Irannastaliq می خوام استفاده کنم
لینک سایت رو کجا باید تغییر بدم ؟
دوست عزیز اگر از این فونت استفاده کنید فقط کسانی میتوانند متون را با این فونت مشاهده کنند که این فونت روی سیستمشان نصب باشد (معمولا برای سایت های فارسی از دو فونت arial و tahoma استفاده می شود تا این مشکل پیش نیاید).
البته راه دیگری هم هست و اون اینکه از css3 استفاده کنید.
آموزش مربوط به این کار در لینک زیر وجود دارد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته باید پیش زمینه ای از html و css داشته باشید.
یعنی من یک فایل متنی css3 درست کنم که فقط فونت باشد ؟ میشه من فایل رو آپلود کنم شما ویرایش کنید امکانش هست ؟
سلام
فکر کنم شما جوملا رو تازه شروع کردید
ببینید یه راهی میگم برای تبدیل فونت های قالب به tahoma! (کمتر از 1 دقیقه همه فونت ها به tahoma تبدیل کنید - البته بدون استفاده از replace و با استفاده از search :D)
هر دستور font-family که در فایل template.css هست رو پیدا کن و به کد زیر تغییر بده
font-family: tahoma;
برای اینکار دستور font-family رو سرچ کن و به کد بالا تغییر بدید
خوب دوست عزیز شما که میخوای از فونت دلخواه استفاده کنید. برای کاربرانی که از مرورگر هایی مثل اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند مشکل ایجاد می کنید. چون این مرورگر css3 و html5 رو پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط unijoomla [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
كلاً فونت نستعليق روي وب خوب اجرانميشه. پيشنهادمي كنم از fontface استفاده كنيد و فونتهاتون رو از روي سرور لود كنيد
فونت نستعليق هم استفاده نكنيد بهتره
موفقباشيد
از این افزونه استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من همین کار رو انجام داده بودم منتها اصلاً تفاوتی نکرد