سلام من سايتم را از هاست قبلي به هاست جديد انتقال دادم ولي الان نه از طريق مديريت و نه كاربران ميتوانند وارد سايت شوند اگر هم كاربري بخواهد رمز خود را باز بابي كند امكان ندارد و برايش ابميل حاوي لينك بازيابي پسورد ارسال نميشود لطفا راهنمايي كنيد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من سايتم را از هاست قبلي به هاست جديد انتقال دادم ولي الان نه از طريق مديريت و نه كاربران ميتوانند وارد سايت شوند اگر هم كاربري بخواهد رمز خود را باز بابي كند امكان ندارد و برايش ابميل حاوي لينك بازيابي پسورد ارسال نميشود لطفا راهنمايي كنيد
user:test
pass:test
سلام
چه جوري انتقال دادين ؟
خودشون با فول بك اپ انتقال دادن يا شما خودتون بك اپ اجرا كردين
همه كار ها را مديريت هاست انجام داد انتقال و ....... من هيچ كاري نكردم
خوب پس از ادمین سرورتون بپرسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط akhani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهترین حالت بک آپ همون فول بک آپ خود پنل هاست هستش
احتمالا Mail Server شما در هاست جدید config نشده باید دوباره آن تنظیمات را انجام بدید.
با سلام
نقل قول:
خوب پس از ادمین سرورتون بپرسید
بهترین حالت بک آپ همون فول بک آپ خود پنل هاست هستش
پیشنهاد میکنم از هاست قبلیتون یک بار دیگر بک آپ بگیرید و سپس انتقال بدید.
در ضمن کنترل پنل قبلی و فعلی هاست شما چیست؟
ایا با هم متفاوت می باشد؟
یا حق.
قرار شد بك آپ را مجدد اجرا نمايند
سلام مناسفانه مشكل حل نشد پاسخ مدير هاست اين است
دوست عزیز ضمن عذرخواهی فراوان
متاسفانه با چند بار بازگردانی بک آپ هم مشکل حل نشد
بنده پیشنهاد میکنم حتماً بک آپ خود را به دایرکت ادمین منتقل کنید
چون هاست ما سی پنل است و انتقال اتوماتیک انجام نمیشود و اطلاعات دستی از دایرکت ادمین به سی پنل ایمپورت شده
در صورت تمایل میتوانید شماره کارت بفرستید تا هزینه برگشت زده شود
دوستي ميتونه كمك كنه؟
سلام
اگر از اطلاعتتون بک اپ دستی دارید (یعنی فایلها و دیتابیس) ازشون بخواین تا فول بک اپی رو که زدن لغو و هاست صفر رو تحویل بدن
تا شما بک اپ خودتون رو نصب کنید
فقط کافیه فایلها رو اپلود و دیتابیس رو ایمپورت و تنظیمات لازم رو در فایل کانقیگ انجام بدین
موفق باشید