سلام دوستان
من باید چه جوری قالب جوملا رو به نرم افزار دریم ویور وارد کنم منظورم این هست که قالب را چه طوری لود کنم که همه ی قسمت ها وارد بشه برای ویرایش؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من باید چه جوری قالب جوملا رو به نرم افزار دریم ویور وارد کنم منظورم این هست که قالب را چه طوری لود کنم که همه ی قسمت ها وارد بشه برای ویرایش؟
سلام
هر فایلی رو که میخاین ویرایش کنید میتونید باز کنید اما جداگانه همه رو نمیتونید یک جا در یک فایل باز کنید
الان اینچه ربطی به سوال من داشت.
گفتم چه طوری میشه فایلو باز کرد؟
وقتی یه صفحه را با این نرم افزار باز میکنم هیچی داحلش نیست و سفید است منظورم این هست که چه طوری باز کنم که صفحه باز بشه نه مث این هیچی داخلش نباشه.
لطفا جواب بدید ممنون
سلام
1.ابتدا فایل رو از حالت فشرده خارج کنید.
2.هر فایلی رو که مدنظر دارید ویرایش کنید،بر فرض index.php یا template.css روش کلیک راست کنید و open with یا DreamWeaver.
3.اگر بخاین ابتدا نرم افزار رو اجرا کنید و از داخل خود برنامه فایل رو فراخونی کنید باید در پنجره ابتدایی که DW بهتون نشون میده که شامل زبان های مختلف هست مثل HTML,PHP و ... نوع فیلتون رو مشخص کنید.
ربطش اینه که فایل های قالب جوملا از یک نوع خاص تشکیل نشدند در صورتی که در DW فقط روی یک فایل میتونید تمرکز و ویرایش انجام بدید نه ترکیبی از فرمت ها.
موفق باشید.
سلام
در ادامه ي حرفهاي دوستمون:
بعد از باز كردن پنجره رو به حالت code يا split قرار بديد تا بتونيد كدهاتون رو مشاهده كنيد
كدهاي php و html معمولاً رو حالت design باز ميشن به همين خاطر كد ها نمايش داده نميشه.
موفق باشيد
یعنی اصلا نمیشه پیش نمایش قالب رو دید .?
مثل یک صفحه html?
منظورم اینه که قالب در قسمت design نمایش داده نمیشه؟که از اونجا بشه ویرایش کرد و نیاز به کد نویسی نباشه؟
از حالت spilet استفاده كنيد. اين حالت نصف كدها رو نشون ميده نصف هم پيش نمايش
موفق باشيد
متاسفانه خیر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
DW به طور اتوماتیک تمام css ها و js های که به یک صفحه لینک شده اند را برای شما در همان صفحه نمایش میدهد ولی در مد اسکریپت (چون برای این موارد design mode نداریم)
ولی برای صفحه index.php این قابلیت توسط DW وجود دارد که شما در design مد کار کنید. در صورتی که split را انتخاب کنید هم design و هم code را باهم خواهید داشت.
از جوابتون ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی من در index.php هم قسمت design را ندارم(منظورم این هست که پیش نمایشی وجود نداره فقط چند تا کلمه یphp مشاهده میشه)
لطفا راهنمایی کنید
در ضمن اگر امکان این کار در دریم ویور وجود نداره ایا نرم افزار دیگه ای برای این کار هست؟