با سلام. روش و طریقه تغییر سریع favicon پیشفرض جوملا چگونه هست؟ من الان حدود یک هفته است فاوآیکن جدید را آپلود کردم و در تمام مرورگرها و حتی کامپیتوهای جدید که از کافی نت هم رفتم این فاوآیکن پیشفرض سر جایش هست.
آیا این تغییر نیاز به کدنویسی هم دارد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام. روش و طریقه تغییر سریع favicon پیشفرض جوملا چگونه هست؟ من الان حدود یک هفته است فاوآیکن جدید را آپلود کردم و در تمام مرورگرها و حتی کامپیتوهای جدید که از کافی نت هم رفتم این فاوآیکن پیشفرض سر جایش هست.
آیا این تغییر نیاز به کدنویسی هم دارد؟
خیر فقط کافیه شما یک عکس با نام favicon.ico به جای این فایل در قالب تون آپلود کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط irantej [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من این کارو کردم ولی بازم عوض نمیشه.حتی تو فایل قالبم هم هیچ تغیری نمیکنه هرچی فایل جدید رو جایگزین میکنم
سلام
کار پیچیده ای نیست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
دوست عزیز. من الان 2 هفته است این کار را انجام داده ام. نمی شه که نمی شه. فاو آیکن جدید رو جایگزین کردم ولی همان آیکن جوملا سرجاش هست
سلام
آدرس سايتتون رو قرار بديد تا بررسي كنيم
موفق باشيد
مساله من این است که وقتی روی هاست من جوملا نصب نیست و فاوآیکن را عوض می کنم حداکثر چند ساعت دیگر همه چیز درست می شود. یعنی فاوآیکن تغییر می کند ولی وقتی جوملا نصب است این فاوآیکن پیش فرض خیلی به کندی و خیلی دیرتر از هر زمان دیگری عوض می شود. متاسفانه سایتم الان داون هست و در حال تعویض هاست هستم. این سوال برای من خیلی مهم و بی جواب مونده
سايت كه آنلاين شد لينكش رو قرار بديد
امكان داره قالب شما favicon رو از جايي ديگه بخونه
يا اينكه cashe سايت شما فعال باشه
احتمالات زيادي هست كه با انلاين شدن سايت ميشه رفعش كرد
موفق باشيد
تشکر می کنم از شما.
شما این مشکل رو در قالب مدیریت دارید یا قالب سایت ؟