سایت من الکی الکی افلاین شده حتی تو ادمینیستراتور هم نمی ره و صفحه افلاین می اد بنظر شما مشکل کجاست ممنون می شم راهنمای کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت من الکی الکی افلاین شده حتی تو ادمینیستراتور هم نمی ره و صفحه افلاین می اد بنظر شما مشکل کجاست ممنون می شم راهنمای کنید
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عتلش توي تاپيك بالا نوشته شده و در انجمن بارها بحث شده .
البته الان سايت شما هيچ مشكلي نداره و به راحتي لود ميشه .
يا علي
این سایتم نیست اون یکی سایته!!
یعنی می فرمایید به علت مشکل دیتا بیسه ؟ اما چرا یک در میان این مشکل به وجود میاد و بعد از مدتی خود به خود درست می شه؟
سلام ;)
چند حالت داره
يا به علت فشار زياد به ديتابيس سرور مشكل پيدا ميكنه
يا سرور در حال ارتقا ديتابيس هست و اون رو غير فعال ميكنه و دوباره فعال ...
يا علي
اگه ممکنه یه نگاه به این سایت بندازید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این سایت رو می گم
سایت داره درست کار میکنه
ممکنه تو شهر ما این شکلی باشه چون با چندتا سیستم مختلف و ای اس پی ها مختلف هم چک کردم همشون می گه افلاین است
علت در تاپیکی که آقای فیروز مندان گفتند هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راهنمای فارسی رو هم می تونین با سرچ کردن عبارت This site is temporarily unavailable در انجمن پیدا کنید .
شما که گفتید سایت کار می کنه ؟ در ضمن در حد تیم ملی کپی رایت مامبو رو رعایت کردیم ما به کپی رایت دست نزدیم
[quote author=فیروزمندان link=topic=4167.msg25497#msg25497 date=1169042607]
سلام ;)
چند حالت داره
يا به علت فشار زياد به ديتابيس سرور مشكل پيدا ميكنه
يا سرور در حال ارتقا ديتابيس هست و اون رو غير فعال ميكنه و دوباره فعال ...
يا علي
[/quote]
الان مشکلی نیست ولی ممکنه دوباره پیش بیاد .. اگه این مشکل زیاد پیش میآد بهتره به فکر یک هاست مناسب تر باشی!