سلام
من مي خوام اين منوهاي مشكي رنگ هاشون متفاوت باشه مثلا يكيش قرمز يكيش سبز و ...
ممنون ميشم كمك كني
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من مي خوام اين منوهاي مشكي رنگ هاشون متفاوت باشه مثلا يكيش قرمز يكيش سبز و ...
ممنون ميشم كمك كني
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.. دوست عزیز یکم صبر کنین .. ممنون ;)
برای این کار باید برای هر ماژول کلاس خاص خودش رو تعریف کنی از مدیریت ماژول ها پسوند کلاس ماژول را تعیین کنین و توی سی اس اس برای اون کلاس بک گراند متفاوت بزارید ..
راه دیگش اینه که هر ماژول رو به صورت دستی توی index.php درست کنی .. یعنی یک عنوان بزاری .. زیرش یک موقعیت و توی این موقعیت ماژولت رو بزاری و نمایش عنوان رو برداری .. اینجوری ماژولت با عنوان ای که دوست داری میاد !
راه سومش هم اینه که از یه کامپونت که مخصوص این کار هست استفاده کنی .. اسمش یادم نیست .. توی انجمن بگردی پیدا میکنی ! البته ممکنه با 4.6 هم مشکل داشته باشه !
پیروز باشید !
دوست من راه اول رو هر كاري كردم نشد وفكر نمي كنم از اين راه عملي باشه
مي دونم كه بهترين راه راه دومه اگه بيشتر توضيح بدي يعني مثلا دقيقا چي باي تايپ كنم ممنون ميشم
مرسي
خوب برای استفاده از راه اول شما باید به سی اس اس مسلط باشید ..
راه دوم : توی index.php برای هر قسمتی که می خاین یک ماژول منتشر بشه شما باید یک موقعیت تعریف کنی .. مثلا برای منوی اصلی یک عنوان با شکل و شمایل دلخواه می سازی و سپس زیرش موقعیت مثلا right رو تعریف میکنی . بعد منوی اصلی رو توی right منتشر میکنی... برای ورود خروج هم همینطور یک عنوان با شکل و شمایل دلخواه و زیرش تعریف موقعیت .. متلا user 1 .. و ست کردن ماژول در موقعیت !
حالا برای اینکه کارت قشنگ تر شه از مدیریت ماژول روی مثلا منوی اصلی کلیک کن و نمایش عنوان رو لغو کن .. با این کار دیگه عنوان به صورت خودکار گذاشته نمی شه و اون تیتری که خودت توی index گذاشتی فقط نمایش داده میشه ! ..
راستش من اصلا به php مسلط نيستم ميشه چيزهايي رو كه بايد در index.php نوشته بشه رو اينجا تايپ كني اگه اين كارو بكني به خذا خيلي كمكم كردي
چون يه حرف زدم و توش موندم
شما کل قالب رو بزاید اینجا سورسش رو تا با کمک دوستان حلش کنیم
قبلا یه فایل برای تگ های CSS معرفی کرده بودم سرچ بزن پیداش میکنی
فایل فلش بود که روی پرشین گیگ خودم گذاشته بودم
اینم راهنمایی سرچ ;)
واقعا فايل عاليي بود خيلي كمك كرد اما مشكل من رو بر طرف نكرد من فايل هاي css و index.php روآپلود مي كنم ضمنا خداييش مثل سايت شما سريع نديدم خيلي سريع خواب ميدين
من كه بد عادت كردين
شما لطفا کل قالب رو بزارید اینجا
اگه میخواید، اگر نه که هیچی
به نام خدا
به نظر من بهترين جواب اين جوابي كه آقا رادمهر دادند من تست هم كردم خيلي خوبه :
شما با کمی دستکاری در CSS میتونید این کار رو انجام بدید
بطور مثال:
کد css عنوان ماژول ها table.moduletable th هست
شما میتونی یک کد جدید به نام فرضا table.moduletable-2 th بسازی
و کدهاشو عین بالایی قرار بدی
و فقط رنگ رو عوض کنی
حالا ماژولی که میخوای رنگ عنوانش متفاوت باشه به قسمت تنظیماتش برو
و پیشوند کلاس ماژول رو 2- قرار بده.
این دقیقا راه اول ای هست که من می خواستم بگم .. کامبیز جان این راهو امتحان کنی بهتر به نتیجه میرسی ... از شما هم ممنون میترا جان