ساخت یک سایت عکاسی با مامبو
سلام
آیا امکان این هست که که با مامبو یک سایت عکاسی شبیه سایت foto.ir (حالا نه با اون همه امکانات چیزی شبیه بهش) ساخت؟ سایتی که افراد بتونن عکس آپلود کنن والبته عکس ها دسته بندی بشن. آرشیو بشن و چیزایی از این قبیل. البته تا حد ممکن از کامپوننت هم استفاده نشه. چون این کامپوننت آخر (گالری داتسو) هم زیاد خوب کار نمی کرد.
اگه راهنمایی کنین خیلی خیلی ممنون میشم. البته اگه نشد هم یه CMS خوب سراغ دارین؟ که free هم باشه!!! هرچند که فکر می کنم مامبو بتونه ااین کارو انجام بده.
پاسخ : ساخت یک سایت عکاسی با مامبو
با مامبو خیلی راحت میشه ساخت!!!!
من خودم اون کامپوننت روی سایتم هست و بسیار عالی داره کار میکنه!
نمیدونم مشکل شما چی بوده!
بهر حال یه گالری فوق حرفه ای OpenSource هست که توسط تیم ما فارسی سازی هم شده!
ولی به دلیل کمبود وقت تکمیل نشده اگه تمایل داشته باشید میتونید با همکاری ما تمومش کنید ;)
اینم لینک با حجم تقریبی 7-8 مگابایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=محمد link=topic=4261.msg26058#msg26058 date=1169416717]
با مامبو خیلی راحت میشه ساخت!!!!
من خودم اون کامپوننت روی سایتم هست و بسیار عالی داره کار میکنه!
نمیدونم مشکل شما چی بوده!
بهر حال یه گالری فوق حرفه ای OpenSource هست که توسط تیم ما فارسی سازی هم شده!
ولی به دلیل کمبود وقت تکمیل نشده اگه تمایل داشته باشید میتونید با همکاری ما تمومش کنید ;)
اینم لینک با حجم تقریبی 7-8 مگابایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
حقیقتش اینه که دوست دارم اگه کمکی از د ستم بر میاد انجام بدم. منتهی کمی هم عجله دارم واسه سایت. اما درباره کامپوننت هم باید بگم منظورتون اینه که با همین کامپوننت به راحتی میشه ساخت؟ یا کامپوننت های دیگه هم هستن؟ در ضمن این error رو هم همون صفحه اول که می خواد کامپوننت رو بیاره میده
arning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /home/rayra/public_html/administrator/components/com_datsogallery/update.datsogallery.php on
line 79
و جالبش اینه که با یه بار refresh کردن دیگه نمیاد!!! و البته بعد از آپلود عکس هم این یکی رو میده
atal error: Call to undefined function: imagecreatefromjpeg() in /home/rayra/public_html/administrator/components/com_datsogallery/images.datsogallery.php on line 89
خلاصه اینکه جالب شده!
خوب با این کامپوننت میشه ساخت و امکانات رو هم داره
مشکل شما هم مربوط به پرمیشن ها تون میشه و دلیل اینکه رفرش میکنید نمیاد این هست که دیگه ماری نداره با اون فولدر که بخواد پیغام خطا بده شما پرمیشن هایی رو لازم داره 777 کنید مشکل حل میشه ;)
من وقتی می خوام پرمیشین ها رو تغییر بدم پیغام خطا میده و اجازه این کار رو نمیده (این رو بگم که من همه فلدرها رو می تونم تغییر بدم ولی نمی دونم چرا با این یکی مشکل داره!)
از طریق تنظیمات کلی > سرور > سطح دسترسی فایلها و پوشه ها رو 777 کنید (+اعمال بر فایلهای موجود) ببینید انجام میشه یا نه.
اگر انجام شد دوباره از همینجا سطح دسترسی رو برگردونید به حالت اول
[quote author=رادمهر link=topic=4261.msg26183#msg26183 date=1169495048]
از طریق تنظیمات کلی > سرور > سطح دسترسی فایلها و پوشه ها رو 777 کنید (+اعمال بر فایلهای موجود) ببینید انجام میشه یا نه.
اگر انجام شد دوباره از همینجا سطح دسترسی رو برگردونید به حالت اول
[/quote]
انجام که شد یعنی تغییر کرد! اما چرا برگردونم به حالت اول؟
در ضمن موقع آپلود عکس این ارور رو میده :
Fatal error: Call to undefined function: imagecreatefromjpeg() in /home/rayra/public_html/administrator/components/com_datsogallery/images.datsogallery.php on line 89
(خیلی دردسرساز شدم!)
[quote author=جلال افشار link=topic=4261.msg26184#msg26184 date=1169495330]
انجام که شد یعنی تغییر کرد! اما چرا برگردونم به حالت اول؟
[/quote]
به خاطر امنیت که تو انجمن دربارش خیلی صحبت شده قبلا .. فایلها: 644 .. پوشه ها: 755
[quote author=جلال افشار link=topic=4261.msg26185#msg26185 date=1169495453]
در ضمن موقع آپلود عکس این ارور رو میده :
Fatal error: Call to undefined function: imagecreatefromjpeg() in /home/rayra/public_html/administrator/components/com_datsogallery/images.datsogallery.php on line 89
[/quote]
ببین تو فولدر components/com_datsogallery فولدرهای img_originals و img_pictures و img_thumbnails ساخته شدن یا نه؟
فایل ها و فلدرها رو درست کردم. اون 3 تا هم که گفتین ساخته شده