با سلام
توي فايل css منظور از h1 . h2 و ... كدوم قسمتان ؟ همچنين مي شه بگين كه قسمت هاي مختلف css هر كدوم مربوط به چه بخشي هستن ؟ ممنون مي شم .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
توي فايل css منظور از h1 . h2 و ... كدوم قسمتان ؟ همچنين مي شه بگين كه قسمت هاي مختلف css هر كدوم مربوط به چه بخشي هستن ؟ ممنون مي شم .
کاشکی یه آموزش فارسی کامل از فایل css بود که .......... همه مشکلات حل می شد
آموزش فارسي فكر كنم تو سايت هست اما اين قسمتا رو نزاشتن كه چين
آره ...
ولی کامل نیست ....
گیج کننده هست
سلام
ببینید دوستان...قالب مامبو به صورتی هست که شما میتوانید هر بخش را به یک کلاس css مربوط کنید و منظور هر چیز رو خودتون بهش بفهمونید.
این h1 . h2 بیشتر برای تایتل های مطالب به کار میرود و اگه از دریم ویور و یا فرانت پیج استفاده کرده باشید می تونید یکم بیشتر این مطلب رو درک کنید.
آموزش css هم که در سایت هست به صورتی است که بیشتر میشه گفت یک راهنما برای قسمتهایی است که بیشتر مورد توجه هستن و کاربرد دارند.
برای آموزش کامل css یک طرح کلی داریم که به زودی پیاده میشه و طبق اون شما از ریزه کاری ها و نکات مبهم مامبو میتونید سر در بیارید.
اگر هم الان سوال خاصی دارید مطرح کنید تا توضیحاتش رو بدم.
یا علی
دوستان عزیز
آموزش این مبحث : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این آموزش کامل کامل هست .
اما ممکنه که شما بخواهید یک کلاس جدید تعریف کنید و در قالبتون به کار ببرید .
این آموزش بر اساس CSS استاندارد مامبو نوشته شده اما از اونجایی که مامبو قابل انعطاف تر از این حرفاست میشه تمامی کلاس ها رو کم ، زیاد و یا تغییر داد .
یا علی
اگه میشه بگید دستور رنگ منوی اصلی سایت کدومه
به خدا من تمامه کد ها رو عوض کردم رنگ همه چی عوض الا این یه دونه
میشه بگید منظورتون از منوی اصلی کدومه؟
تایتل و یا خود لینک !!!؟
منظوره من رنگ طوسی زمینه منو هاست ...میدونم که از دو قسمت تشکیل شده اولی تا زیر rss ها دومی از اونجا تا پایین من بالایی رو پیدا کردم ولی پایینی رو نمیدونم
من که متوجه نشدم !!!!
میشه یه عکس بگیرید و ضمیمه کنید و یا لینک بدید تا ببینم...
ممنون
یا علی