-
title صفحات در جوملا
سلام
میخوام نام سایت و آدرس دامنه در title تمام صفحات در سایت نمایش داده بشه در تنظیمات کلی نام سایت و آدرس دامنه رو وارد کاردم (در کادر نام سایت) اما فقط در صفحه اصلی title نمایش داده میشه...
تو مامبو اینجوری بود که در تنظیمات کلی نام سایت رو که وارد میکردیم در تمام صفحات نام سایت قرار میگرفت و بعد نام صفحه...این امکان در جوملا چگونه است؟
-
سلام
توی قسمت تنظیمات کلی هستش
administrator/index.php?option=com_config
تنظیمات SEO
آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو
بلی خیراستفاده از mod_rewrite
بلی خیرافزودن پسوند به آدرس ها
بلی خیرنام مستعار یونیکد
بلی خیرنام سایت در عنوان صفحات بعد از عنوان صفحه قبل از عنوان صفحه خیر
-
سلام
همانطور که در پست قبلی گفته شده در تنظیمات کلی > تنظیمات seo > نام سایت در عنوان صفحات رو روی یکی از گزینه هایی غیر از خیر قرار دهید.
موفق باشید
-
سلام
ممنون
در تنظیمات کلی
آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو/ استفاده از mod_rewrite و افزودن پسوند به آدرس ها ....همگی روی بله است... در کادر نام سایت نیز آدرس دامنه و نام سایت را وارد کردم
اما همچنان نمایش داده نمیشود.
در مورد نام مستعار یونیکد و نام سایت در عنوان صفحات بعد از عنوان صفحه قبل از عنوان صفحه خیر نیز من در جوملا 1.5 هرجاشو نگاه کردم این دو گیزینه نبود دقیقا در کدام قسمت است؟ در تنظیمات کلی این دو گزینه موجود نبود.
-
سلام
این تنظیمات مربوط به جوملا 2.5 هست .
در جوملا 1.5 در مدیریت منوها > منوی اصلی > پارامترها - سیستم > نمایش عنوان صفحه = بلی باشد
موفق باشید
-
سلام
titel منظورم هست نه عنوان مطالب یا صفحه هات titele کل سایت....این روش که شما فرمودید عنوان صفحه اصلی رو بالای موضوع مطالب صفحه اصلی نمایش میده که زیبایی سایت رو هم میگره.
من titel سایت رو عرض می کنم که در بالای مرورگر نمایش داده میشه.
-
سلام
موارد زیر رو بررسی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
اینی که لطف کردید در مورد نام صفحه اصلی بود ببنید title
browser عرض بنده هستش نه عنوان صفحه هات عنوان صفحه ها در titel میاد اما نام سایت که در تظیمات کلی وارد کردم نمیاد
مثلا وقتی وارد درباره ما میشیم میزنه درباره ما در ttitele مرورگر
اما من میخوام نام سایت که تنظیمات کلی وارد کردم نیز نماید داده بشنه
مثلا من در تنظیمات کلی ---> نام سایت : شرکت خدمات مهندسی کیمیا
اینو وارد کردم حالا میخوام زمانی که وارد هر صفحه ای میشه اسم صفحه و نام سایت در titel مرورگر نمایش داده بشه.
به این شکل در title نمایش بده مثلا : درباره ما : شرکت خدمات مهنسی کیمیا
-
-
توی تنظیمات جوملا 1.5 فقط این یه گزینه برای نمایش نام سایت در title هستش . مشکل دیگه ای که ممکنه پیش بیاد فایل configuration.php در پوشه اصلی باید قابل نویرایش باشه تا تغییرات ذخیره بشه . و بعد از انجام کار پرمیشن فولدر هارو به 444 تغییر بدید.
| افزودن پسوند به آدرسها |
خیر بله |