با سلام من هر اسلايد شويي رو نصب مي كنم و تنظيم ميكنم عكس رو نشون نمي ده و صفحه سايتم هو كامل لود نمي شه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نسخه جوملا هم 2.5.7 است
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من هر اسلايد شويي رو نصب مي كنم و تنظيم ميكنم عكس رو نشون نمي ده و صفحه سايتم هو كامل لود نمي شه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نسخه جوملا هم 2.5.7 است
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sabanetaria [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز لينكي كه كذاشتيد نشون ميده شما هنوز تو مراحل نصب اوليه جوملا 2.5 مشكل داريد ، چه برسد به اسلايد شو!!!!
ضمننا" در لينكي كه قرار داديد، نشون ميده شما از نسخه 2.5.3 استفاده كرديد ، در حاليكه در تاپيك ذكر كرديد 2.5.7 !!!!!
موفق باشيد
دوست عزيز ديدم كسي راهنمايي نكرد مجبور شدم پاك كنم و دوباره نصب كنم:)
سلام
اميدوارم با نصب[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشكلتون حل بشه، بهرحال اگه باز به مشكلي برخورديد عنوان بفرمائيد تا چه حقير يا ساير دوستان راهنمائي لازم را بكنند.
موفق باشيد
كمككككككككككككككككككككككك ك :((((((
نشدددددددددد كمك كنيد خواهشا
دوست عزيز اگه ممكنه يه اسكرين شات از قسمت مديريت ماژول اسلايد شو قرار بديد تا ببينيم مشكلش از چيه؟!
موفق باشيد
مي خواين يوزر پسورد بهتون بدم ؟
دوست عزیز شما مراحل زیر رو انجام بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sabanetaria [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اول نسخه جوملا 2.5.7 رو نصب کنید بصورت کامل
بعد افزونه اسلاید شو رو نصب و فعال کنید . به محل نمایش اسلاید شو دقت کنید (موقعیت های ماژول ها در قالب سایت)
به مسیر تصاویر دقت کنید
اگر نشد اطلاعات بیشتر بدهید تا دوستان کمک بهتری کنند
با توجه به راهنمائيهاي دوستمون siib10 اگه به نتيجه نرسيديد، يوزر وپس ادمين تو نو پيام خ بفرمائيد تا انشاا.. مشكل حل بشه.نقل قول:
موفق باشيد