می خوام از سایت آپارت بر روی سایتم که جوملا 2.5 است پخش آنلاین بزارم .چی کار کنم؟ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
می خوام از سایت آپارت بر روی سایتم که جوملا 2.5 است پخش آنلاین بزارم .چی کار کنم؟ممنون
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته اصلی توسط win4win63 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس از اينكه كدهاي كليپ مورد نظرتون رو از آپارات دريافت كرديد، اونو از طريق اديتور و (html) در مكان مورد نظرتون قراد دهيد.
موفق باشيد
دقیق متوجه نشدم.کد آپارات چیه؟ادیتور و Html کجاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
در مدیریت ماژول ها با زدن دکمه جدید می تونید اونو پیدا کنید
در زير كليپ ها در سايت آپارات معمولا" گزينه اي بنام در يافت كد وجود دارد كه شما بايد اون كدها رو كپي و در ويرايشگرتون در جوملا روي دگمه html (<>) كليك و كدها رو در اينجا قرار دهيد.
موفق باشيد
دوست عزیز من کدهارو کپی کردم.ولی همون کد ها نمایش داده می شود.و چیز دیگه ای نمی بینم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس از اينكه كدها رو كپي كردين يبار روي دگمه تغيير ويرايشگر در پائين كليك كنيد بعد ذخيره نمائيد. ببينيد درست ميشه!
موفق باشيد
من وقتی که کد ررو می زارم تو HTML ،بعد از این ok م یکنم هیچی نمیاد.:(چی کار کنم؟نقل قول:
از كامل كپي كردن كدها مطمئن شويد
اگه با پيام اروري خاصي روبه رو ميشيد ، عنوان فرمائيد!
اگه براتون ممكنه و تو لوكال كارنميكنيد،آدرس اون صفحه اي كه كدو توش گذاشتين قرار بدين.
موفق باشيد
داداش اروری نمی ده.نقل قول:
من تا کد رو قرار می دم می ره.من صفحه ی اصلی سایتم می خواستم قرار بدم.بفرمایید لینک :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]