سلام چطوری میتونم فونت عناوین مصالب و ماژولها را عوض کنم ؟؟؟
قالبم فونت فارسی مناسبی نداره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام چطوری میتونم فونت عناوین مصالب و ماژولها را عوض کنم ؟؟؟
قالبم فونت فارسی مناسبی نداره ..
مشخصات قالب رو ذکر بفرمایید
اگر قالب از فریم ورک استفاده میکنه کار راحتیه
دستور فونت فیس رو در سی اس اس اصلی قالب اضافه کنید
فونت های دلخواه را بارگذاری نموده و سپس تغییرات را در قالب اعمال نمایید
اگر هم قالب به صورت کاملا سی اس اس می باشد باز هم نشدنی نیست
پس از اعمال دستورات بالا با استفاده از فایرباگ موقعیت های عناوین مطالب رو در قالب پیدا کنید و font-family رو در اون اعمال کنید
در صورت مشکل بگید تا باز هم راهنمایی کنم
اگر ادرس سایت تونو بدید بهتر میشه کمکتون کرد اما این دستور کلی فونت تمام عنوان ماژول هارا عوص میکند
این دستور را در انتهای فایل template.css و template_rtl.css بنویسیدکد:h3{font-family:tahoma;}
ممنون از پاسختون
من قالب رو تو لوکال نصب کردم و آین لینک مشخصاتشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این کدی را که گفتید " h3{font-family:tahoma;} " میخواستم نوع فونتش رو هم تغییر بدم (مثلاً فونت ترافیک) . همینطور سایز فونت
اگه ممکنه در این مورد هم راهنمایی کنید
سئوال دوم اینکه به قالب چه جوری میتونم فونت نصب کنم ؟
آ[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط javad-nagizadeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوباره
ببخشید این سئوال را میپرسم . میخواستم کپی رایت این قالب را هم حذف کنم اگه ممکنه راهنمایی کنید ؟؟؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط javad-nagizadeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به پوشه templates برو و قالب مورد نظر رو باز کن بعد index.php رو باز کن و کپی رایت رو ویرایش کن .
این کارو کردم و حتی کش مرورگر را هم حالی کردم .
tabloneon.ir میتونید ببنید
templates/shaper_express/index.php
ویرایش و ذخیره .
این قسمتو قبلاً امتحان کردم نشد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اولش که لینکها را عوض کردم هیچ تاثیری نداشت و بعد کلاً چاک کردم و بازم هیچ گونه تاثیری نداشت ...
اصلاً تو سایت من پایین ترین قسمت سمت چپ کپی رایته یا چیز دیگه ست ؟؟؟