سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی برای ساختن منوی افقی قالب دارم .
قالبی که ساختم تو نرم افزار واسش منوی افقی درست کردم ولی وقتی تو جوملا آپلود کردم این منو نیست .
اگه راهنمائی کنین که چه جوری یه منو افقی تو قالب بزارم ممنون میشم .
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان
من یه مشکلی برای ساختن منوی افقی قالب دارم .
قالبی که ساختم تو نرم افزار واسش منوی افقی درست کردم ولی وقتی تو جوملا آپلود کردم این منو نیست .
اگه راهنمائی کنین که چه جوری یه منو افقی تو قالب بزارم ممنون میشم .
با تشکر
دروود
ابتدا کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید !
سپس به دانشنامه جوملا فارسی مراجعه کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]در پناه ایزد
باور کنید من هم کتاب جوملا 2.5 و هم این آموزش رو قبلا خوندم ؛ ولی تو هیج کدوم ننوشته چه جوری منوی افقی درست کنیم .
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
این مقاله رو مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ممنون
من این مطلب رو هم خوندم . میگه یه ماژول انتخاب کن و گزینه ها رو بنویس و...
من این کارا رو کردم ولی فایده نداشت تو صفحه اصلی هیچ منوی افقی درست نمیشه .
اگه یه نفر لطف کنه و روش ساختش رو قدم به قدم بگه ممنون میشم .
سلام
لینک های زیر رو ببینید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
شرمنده ؛ افزونه رو دانلود کردم ولی موقع نصب خطای زیر رو میده حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
هشدار
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home/computer/public_html/tmp/install_5137a5517803e
JFolder: :پوشه: مسیر پوشه یافت شد. فایل: /home/computer/public_html/tmp/install_5137a5517803e
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home/computer/public_html/tmp/install_5137a5517803e
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
خطا
Archive does not exist
سلام
اگر در قالب، منوی افقی طراحی شده باشد(همانطور که در بالا گفتید در نرم افزار _ که احتمالا منظور آرتیستر بوده_ منوی افقی وجود دارد) شما باید آن موقعیتی که منوی افقی برایش طراحی شده را پیدا کنید و بعد ماژول منو را در آن موقعیت قرار دهید.
ممنونم دوستان . به خاطر پاسخ هایی که دادین ممنون .
خود فالب این امکان رو داشت ؛ ولی ماژول منوی افقی نبود که تونستم درستش کنم .
فقط الان مشکل جدیتر اینه که هیچ افزونه ای رو نمیتونم نصب کنم . خطاهاش رو هم در بالا گفتم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم .
سلام
تنظیمات لایه ftp را بررسی کنید.