با سلام من می خواستم تو قالب سایتم موقیت ماژول ایجاد کنم تو اموزش در باره ی 2 تا فایل xml و php صحبت شده که من فایل php رو پیدا نمی کنم
قالب من پروفیسیوناله و فک کنم با بقیه متفاوته .کمک کنین لطفا
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام من می خواستم تو قالب سایتم موقیت ماژول ایجاد کنم تو اموزش در باره ی 2 تا فایل xml و php صحبت شده که من فایل php رو پیدا نمی کنم
قالب من پروفیسیوناله و فک کنم با بقیه متفاوته .کمک کنین لطفا
سلام دوست عزیز آدرس سایتت رو بده یه نگاه بندازم
دروود
از این اموزش میتونید کمک بگیرید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mbh17_2006 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل index.php فقط این کد ها توش هست چی کار کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
<?php
/*
* ------------------------------------------------------------------------
* JA T3 Blank template for joomla 2.5
* Copyright (C) 2004-2011 J.O.O.M Solutions Co., Ltd. All Rights Reserved.
* @license - GNU/GPL, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
* Author: J.O.O.M Solutions Co., Ltd
* Websites: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
*/
// no direct access
defined ( '_JEXEC' ) or die ( 'Restricted access' );
if (class_exists('T3Template')) {
$tmpl = T3Template::getInstance();
$tmpl->setTemplate($this);
$tmpl->render();
return;
} else {
//Need to install or enable JAT3 Plugin
echo JText::_('MISSING_JAT3_FRAMEWORK_PLUGIN');
}
دوست عزیز سلام
در چه مکانی میخواهید موقعیت ایجاد نمایید
یا حق.
در قسمت مشخص شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
قالب شما به نحوی است که می توانید در بخش مدیریت آن، موقعیت های مدنظر را ایجاد کنید.
چطور داداش؟ممنون میشم بیشتر توضیح بدین.......لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط خوانساری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
برید در پوشه قالب
در مسیر etc > layouts > default.xml
فایل default.xml را باز کنید
** البته بستگی به این دارد که شما در مدیریت قالب هم همین استایل را انتخاب کرده باشید
سپس بالای <blocks name="middle"
زیر خط
<block name="top-row1" type="spotlight" main-inner="1">f1, f2, f3, f4</block>
این خط را اضافه نمایید
<block name="top-row3" type="spotlight" main-inner="1">mortexa</block>
یا حق.