هنگام اضافه کردن قالب جدید با این پیغام روبرو شدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنگام اضافه کردن قالب جدید با این پیغام روبرو شدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه پست مشابه وجووووود داشت حتما بگید :) . پست مشابه پیدا نکردم
.....................
دروود
لایه ftp رو ست کنید مشکل حل خواهد شد
در پناه ایزد
لایه رو به درستی ست کردم + جوملا رو پاک کردم - از اول نصبش کردم . باز هم مشکل حل نشد - نه پرمیشن و نه افتیپی سایت الان هیچ مشکلی ندارن O_o
و همچنان این پیغام رو میده
شاید قالبی که میخواهید نصب کنید مشکل داشته باشد .
جهت تست این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو نصب کنید . و ببینید نصب خواهد شد یا باز ارور بالا را خواهد داد .
دوست عزیز سلام
به احتمال زیاد پسوند فایل شما zip یا tar.gz نمیباشد
این مورد را بررسی نمایید
یا حق.
--------------------نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نصب کردم - باز هم همووون پیغام خطا رو کیده که تو عکس می بینید
دوست عزیز من قبلا از جوملا استفاده کردم - هیچ وقت با همچین پیغامی روبرو نشدم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سرویس دهنده هاستم تماس گرفتم ، گفتند FTP lh مشکلی نداره و ok هستش .
چندینو چند بار هم از طریق آموزش های تصویری خودتون FTP رو با یوزر های مخطلف تست کردم . بازم همون ارور رومیده
با سلام
در پوشه دیگری جوملا را نصب کنید
ببینید آیا باز این مشکل را دارید
اگر دارید و تنظیمات ftp و مسیر فایل های log و tmp هم بدرستی ست شده است مشکل از جانب هاست شما میباشد
یا حق.